Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Edison Cavani på vei mot engelsk fotball.

Fullham skal være nærme en signering av ghaneseren Derek Boateng fra Dnipro Dnipropetrovsk. Kun en medisinsk test skal gjenstå for midtbanespilleren. (Daily Mail)

I Tottenham skal ha hentet tilbake Jermaine Jenas fra et mislykket låneopphold i Nottingham Forrest. Han spilte kun seks kamper for Nottingham, før skadetrøbbelet begynte. (Daily Mirror)

En annen spiller som kan være på vei til Tottenham er Schalkes 22 år gamle Lewis Holtby. Han står uten kontrakt fra sommeren og Tottenham skal være nærme en kontrakt med Holtby fra sommeren. Også Arsenal og Liverpool skal være interessert i spilleren, men Tottenham skal være nærmest en kontrakt med 22-åringen. (Metro)

Yann M'Vila skal være sterkt ønsket av Arsène Wenger og Arsenal. 22-åringen var nærme en avtale i sommer, men nå skal Wenger på nytt være interessert i å signere midtbanespilleren. en avtale skal visstnok være på rundt tolv millioner pund. (Caught Offside)

Det har vært mye rykter rundt Joe Cole og nå ser det ut til at West Ham ligger ann til å signere spilleren foran nesa til QPR. Joe Cole visstnok få en sluttpakke på tre millioner pund for å flytte på seg, men må forvente seg et kraftig lønnskutt om han drar til en av London-klubbene. (Daily Mirror)

Edison Cavani skal være klar til å dra fra Napoli til sommeren, og Manchester City skal være favoritter til å signere den 25 år gamle spissen. (The Sun)

Atletico Madrid har gjort en bra sesong og ligger som nummer to i La Liga. Nå skal deres keeper Joel være på vei mot engelsk fotball og Wigan. Han er for øyeblikket kun et tredjevalg på Vicente Calderon. (Daily Mail)

Sunderland skal være interessert i å hente Zlatans lagkamerat Guillaume Hoarau, da spissen skal ha fått tillatelse til å forlate PSG i januar. (Daily Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken