Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Her er Zlatan Ibrahimovic' beskjed til Wayne Rooney.

Manchester United har vist seg som det beste laget i Premier League denne sesongen, men sir Alex Ferguson ser fortsatt forbedringspotensial.

Skotten håper blant annet å styrke midtbanen i løpet av sommeren og skal nå ha blinket ut Benficas Nemnaja Matric. 24-åringen har en fortid som Chelsea-spiller.

En det er noe mer usikkerhet rundt i United, er Wayne Rooney. Det har den siste tiden versert rykter om at spissen er på vei bort fra Old Trafford, selv om lite er håndfast. Nå har Paris St. Germain-stjernen Zlatan Ibrahimovic kommet med en oppfordring til den hårfagre liverpoolgutten. «Kom deg til Paris», sier svensken til den tidligere Everton-spilleren.

Vincent Kompany bor i samme by som Rooney, men spiller ikke for samme lag. Belgieren har en lyseblå drakt, men det er ikke sikkert det blir så lenge til. Storklubber som Bayern München, Barcelona og Real Madrid skal være på jakt etter Manchester City-kapteinen. Kompany skal være på kant med manager Roberto Mancini, og nektet nylig å trekke seg fra landslagsoppdrag, selv om manageren krevde det.

Yaya Touré har også blitt koblet bort fra City, men ivorianeren blir trolig værende. Yngstebror Touré skal nå være i samtaler med City om en ny kontrakt.

Mye skal også til for at Carlos Tévez forlater City med det første. Argentineren ble onsdag dømt til 250 timers samfunnstjeneste og er nødt til å sone dommen i Manchester-området.

Onde tunger vil ha det til at Tottenham jakter en spiss, og ikke en hvem som helst spiss. Sensasjonsmannen Christian Benteke skal være mannen på blokken til Spurs-sjef André Villas-Boas. Klubben skal være villig til å legge 15 millioner pund på bordet for å sikre seg 22-åringen fra Aston Villa. Benteke har hatt en rivende utvikling siden han kom til Villa i fjor.

Birminghams Nathan Redmond blir sett på som et stort talent på balløya, nesten like stort talent som det Conor Wickham var for noen sesonger siden, og nå ønsker Norwich å slå til.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'doqfii4r7t5317yzwrsaxfc3q', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-doqfii4r7t5317yzwrsaxfc3q', 'eplayer14');

Chelsea nå. Kevin De Bruyne har vært mest på lån siden han kom til Chelsea og er nå i Werder Bremen. Agenten til 21-åringen sier nå at hans klient kommer til å forlate tyskerne til sommeren og at De Bruyne nå er på jakt etter spilletid i en større klubb.

Liverpool skal være villige til å gi Andy Carroll en ny sjanse neste år. Spissen har denne sesongen vært på lån i West Ham. Manager Brendan Rodgers skal også være lysten på å sikre seg Southamptons Jay Rodriguez, ifølge de siste ryktene.

Everton snuser på den slovenske keeperen Jan Oblak, Michael Essien returnerer trolig til Chelsea etter den inneværende sesongen, mens QPRs Julio Cesar igjen er ønsket av gamleklubben Inter. Vi tar også med at Carlton Cole kan være ferdig i West Ham etter sesongen. Det er en 50-50 prosent sjansen for at han blir værende, hevder The Sun.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, The Mirror, Express, Daily Mail. The Star, talkSport, Telegraph, Sudddeutsche.de.

Kommentarer til denne saken