Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Denne mannen vil returnere til Premier League.

Alexander Song tok turen fra Arsenal til Barcelona sist sommer, men det har blitt begrenset på spilletid for midtbanemannen.

Så langt har det bare blitt 15 kamper på mannen fra Kamerun, og nå skal Song vurdere en retur til England og Arsenal, sier fetter og tidligere Liverpool-spiller Rigobert Song. 25-åringen kostet den spanske storklubben rundt 17 millioner pund i fjor sommer, og katalanerne er nok ikke villig til å slippe Song billig tilbake til gamleklubben.

En annen som trolig ikke blir værende i Spania er Manchester Citys Roque Santa Cruz. Spissen har denne sesongen vært utlånt til spanske Malaga, men bytter trolig beite til sommeren. Flere klubber skal ha 31-åringen på radaren og de brasilianske klubbene Botafogo og Flamengo skal være blant alternativene til den tidligere Blackburn-mannen.

Arsenals Thomas Vermaelen har ikke hatt sin beste sesong i Arsenal, og har måttet tåle å være litt ut og inn av laget. 27-åringen er imidlertid fast bestemt på å bli og kjempe for en plass.

Ilkay Gündogan fra Borussia Dortmund er én av mange unge, lovende spillere i det tyske storlaget. En rekke klubber skal ha forhørt seg om midtbanemannen, men i likhet med Mario Göze, som også er meget ettertraktet, kommer Gündogan til å ta minst ett år til i Dortmund, skriver tyske Bild.

Newcastle-målmann Tim Krul har imponert stort i Premier League de siste sesongene, og nederlenderen er heit på markedet. Flere klubber har fått med seg Kruls krumspring, og italienske AC Milan er blant disse. Storklubben ønsker å legge 12 millioner pund på bordet for å sikre seg keeperen i sommer. 25-åringen har kontrakt med Newcastle fram til 2017.

Newcastle på sin side jakter fortsatt Andy Carroll fra Liverpool, men er ikke villige til å betale mer enn 10 millioner pund for den store spissen.

Arsenal er en annen klubb som jakter keeper, og Arsène Wenger skal være villig til å bruke store penger på å sikre seg Sunderlands sisteskanse, belgiske Simon Mignolet.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'pdz19l5dr4sq1mmkd764ycrrx', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-pdz19l5dr4sq1mmkd764ycrrx', 'eplayer14');

Vi har sagt det før, og sier det igjen. Dette ryktet kommer til å dukke opp hver dag fram til overgangsmarkedet stenger igjen. Chelsea vil ha tyske André Scürrle og er villige til å betale rundt 20 millioner pund for stortalentet. Den samme blå londonklubben skal også være villig til å slenge samme sum på bordet for brassestopper Dede fra Vasco da Gama.

Vi tar med at Manchester Uniteds Anderson kan være på vei tilbake til Porto i Portugal. Midtbanemannen sliter med tillit hos sir Alex Ferguson.

Fulhams Kerim Frei skal være ønsket i Galatasaray, mens Swansea gjerne vil hente Tottenhams Andros Townsend til sommeren. Southampton jakter Cagliaris Radja Nainggolan. Den samme klubben er også interessert i å kapre Esteban Granero fra QPR.

Duoen Yohan Cabaye fra Newcastle og Samir Nasri fra Manchester City skal begge vært ønsket av franske Paris Saint-Germain i sommer.

Til slutt skriver vi at Tottenham, som er redd for å miste Gareth Bale i sommer, vil erstatte waliseren med Christian Atsu fra Porto og Heung-Min Son fra Hamburg. Spillerne skal koste rundt 10 millioner pund per stykk.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Metro, Bild, The Independent, The Times, The Telegraph.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken