Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Heftig kamp om stjerneskuddet Neymar.

Neymar er en ettertraktet mann og mange storklubber blir koblet med brasilianeren. Ifølge stjerneskuddets far og agent, kommer angrepsspilleren til å velge en europeisk klubb neste år.

Barcelona, Real Madrid og Chelsea skal lede an i jakten på 21-åringen. Og prisen? Nei, da, den er ikke på mer enn 50 millioner pund. En Fernando Torres med andre ord.

Som vi skrev i går kan José Mourinho være på vei til Chelsea. Treneren skal angivelig ha signert en avtale med klubben, ifølge tyske Bild. Hvordan en tysk avis har så gode kilder i en spansk og engelsk klubb, kan man jo saktens spørre seg, men supertabloiden rir vel vider på bølgen fra Mario Götze-avsløringen. Bild hevder også at Radamel Falcao skal til Chelsea.

En annen supertabloid, Daily Star, skriver torsdag at Luis Suarez er ferdig i Liverpool, etter at han fikk ti kampers karantene for biting. Vi tar den med ei klype salt, Daily Star.

I Manchester sitter Scott Sinclair og sturer. Spissvingen fikk drømmen, i hvert fall drømmen til kjendiskjæresten, oppfylt da han flyttet til Manchester City i fjor sommer. Siden har ingen sett ham. Nå truer den tidligere Chelsea-mannen med å dra ut på lån eller forlate City, om ikke manager Roberto Mancini får sparken i sommer, da. Lykke til, Scott!

West Bromwich Albion skal for øvrig være svært interessert i å sikre seg Sinclair og vi tipper City slipper ham om et brukbart bud skulle komme inn.

Arsenal nå. Klubben trenger desperat forsterkninger bakover og kan komme til å gå for Sevillas Federico Fazio. Dette er en 26 år gammel stopper fra Argentina.

Det samme Arsenal skal også ønske seg en keeper, og Rene Adler, som ble reddet av Hamburg, skal stå på ønskelisten. Simon Mignolet og Amir Begovic blir også koblet med klubben.

En som trolig ikke ender opp i Arsenal er Alexander Dragovic. 22-åringen skal angivelig ha takket nei til både Arsenal og Borussia Dortmund, for å signere for Everton. Ja, du leste riktig.

Men enn så lenge bare rykter, altså.

David Moyes ser ut til å være en aktiv mann om dagen. Everton skal også være interessert i å legge 10 millioner pund på bordet for Leeds' Sam Byram. Det er også Manchester City.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '563uftzaba5b11j1hne3lkqh6', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-563uftzaba5b11j1hne3lkqh6', 'eplayer14');

Newcastle håper å få til en sommeravtale for forsvarsspilleren Godfrey Oboabona, men må regne med konkurranse fra Arsenal.

Litt Stoke-nytt får vi også med. Tony Pulis kommer trolig til å forlate klubben etter sesongen, skriver Mirror. Han kommer til å offentliggjøre dette så fort Stoke er sikret ny kontrakt i ligaen.

Vi startet med å nevne Fernando Torres og avslutter også med vår alles maskemann. Spanjolen sier han gjerne blir værende i Chelsea og at han ser fram til å konkurrere mot en eventuell ny stjernespiss som kunne komme inn i sommer.

Kilder: BBC, Sportinglife, Mirror, The Sun, The Times, Daily Telegraph, Daily Express, The Independent, taqlkSport, Bild.

Reklame

Nå: Enormt salg på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken