Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Det koker på ryktebørsen etter sir Alex Fergusons avgang.

Onsdag kom nyheten om at sir Alex Ferguson trekker seg som manager for Manchester United. David Moyes og José Mourinho ble raskt sett på som de to store favorittene til å ta over for skotten, men nå virker de fleste engelske aviser å være enig om at det er Everton-manager Moyes, som får jobben på Old Trafford.

Ifølge Daily Mirror har Moyes skaffet seg en femårskontrakt, samtidig som han tar med seg Phil Neville i sitt trenerteam.

Skulle derimot Phil Neville ikke bli med Moyes, kan han fort ende opp med å erstatte skotten som manager i Everton, skriver The Sun.

Det var The Telegraph-journalist Mark Ogden som først meldte at Ferguson kom til å trekke seg. Torsdag skriver samme journalist at Wayne Rooney ønsker å komme seg vekk fra Manchester United. The Telegraph skriver videre at 27-åringen ikke ønsker å forlate Premier League, og at Chelsea fort kan bli et alternativ. Rooney potensielle exit setter også fart i spekulasjonene om at Cristiano Ronaldo kan være på vei tilbake til United.

Også Daily Mail melder Rooney er på vei ut portene på Old Trafford. Over hele sportsforsiden melder de torsdag at «Rooney drar, Ronaldo kommer». Avisen hevder å vite at David Gill har møtt Ronaldo-agent Jorge Mendes for å forhandle fram en retur til Premier League og Manchester United.

Mye tyder altså på at David Moyes blir Manchester Uniteds nye manager. Dermed må Everton finne en erstatter for skotten. Ifølge Daily Mirror er Swansea-manager Michael Laudrup øverst på ønskelisten. Men skal vi tro The Independent ligger Roberto Martinez, Mark Hughes og Martin O'Neill også godt an til bli tilbudt jobb.

Liverpool insisterer på at de ikke har mottatt noe bud på 30 år gamle Pepe Reina. Ryktene vil ha det til at Barcelona skal være interessert, og ifølge Liverpool Echo skal spanjolene være ganske overbeviste om at de klarer å hente keeperen for 8,4 millioner pund.

Ifølge Daily Star er Arsène Wenger uenig med Arsenal-styret om de skal forsøke å hente QPR-spiss Loic Remy eller Vitesses Wilfried Bony.

Lørdagens FA-cupfinale mellom Manchester City og Wigan kan for bli Costel Pantilimons siste kamp i mål for City. 26-åringen skal ha fortalt at han ønsker å finne en ny klubb til sommeren hvor han er førstevalget, skriver The Independent.

Arsenal skal ifølge talkSPORT følge Stuttgart-keeper Sven Ulreich nøye.

Det har vært mye fram og tilbake når det kommer til Frank Lampards videre karriere. Nå tyder mye på at 34-åringen vil få tilbud om en ettårskontrakt med Chelsea, skriver Daily Mirror.

Både Liverpool og Tottenham skal være interessert i Ajax-forsvarer Toby Alderweireld. Men nå tyder mye på at 24-åringen vil vrake tilbudene fra de engelske klubbene og i stedet signere for Roma, skriver Metro.

Så til et rykte som kanskje interesserer nordmenn litt ekstra. Tottenham, Arsenal, West Bromwich, Fulham, Aston Villa og Swansea skal alle være interessert i norske Abdisalam Ibrahim, og følger 22-åringens kontraktsituasjon med Manchester City nøye, skal vi tro Daily Star.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken