Real Madrid skal være sikre på at de vil klare å hente Gareth Bale for rekordsummen 81 millioner pund. Spanjolene tror derimot at en overgang ikke vil skje før på siste dag av overgangsvinduet, skriver The Sun.

Tottenham er på sin side langt fra ferdige med å forsterke laget. Nå skal Spurs være interessert i å signere Erik Lamela fra Roma, Christian Eriksen fra Ajax og Willian fra Anzji, skriver Daily Express.

Manchester United skal fortsatt ikke ha gitt opp håpet om å signere Cesc Fabregas. Nå planlegger United, ifølge The Telegraph, et bud på 40 millioner pund for den tidligere Arsenal-spilleren.

P.S: Frem mot deadline day følger vi ryktebørsen direkte her.

Arsenal skal være svært interessert i å signere Luiz Gustavo fra Bayern München. Nå ser det derimot ut til at han ender opp i Wolfsburg, skriver tyske Bild.

Samuel Eto'o ønsker, ifølge Daily Mirror, å igjen spille for Chelsea-manager José Mourinho.

Barcelona er på stopperjakt, og David Luiz skal være øverst på ønskelisten til den spanske storklubben. Chelsea hevder derimot at de ikke komme til å selge brasilianeren uansett pris, skriver Daily Mail.

Daily Mirror hevder Everton-manager Roberto Martinez føler seg sikker på at Leighton Baines blir værende på Goodison Park, men Marouane Fellaini kan fortsatt havne i Manchester United.

P.S: Frem mot deadline day følger vi ryktebørsen direkte her.