Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Denne konflikten kan bety klubbskifte.

Joleon Lescott er sterkt ønsket av Besiktas, men Manchester City ønsker ikke å slippe midtstopperen allerede i januar. Det er usikkert om 31-åringen får forlenget sin avtale med Etihad-klubben utover dette året, men Manuel Pellegrini tror han får bruk for Lescott når City skal kjempe på flere fronter denne våren.
(Daily Mirror)

Juan Mata så ikke spesielt fornøyd ut da han ble tatt av banen i Chelseas 3-0-seier mot Southampton denne helgen. Etter kampen måtte José Mourinho selvsagt svare på spørsmål om spanjolens oppførsel. Chelseas portugisiske manager sa han ikke fikk med seg reaksjonen, at han gjerne ville beholde Mata i Chelsea, men at døren er åpen for en overgang.
(Metro)

Arturo Vidal skal ha uttalt at han ønsker å bli i Juventus, men en svært lukrativ, personlig avtale kan lure chileneren til Manchester United. Det er ventet at David Moyes vil være en travel mann i januar, og spillere som Ross Barkley, Leighton Baines og Koke kobles også til klubben.
(Daily Mirror)

Også Dinamo Zagreb-spissen Robert Muric skal være aktuell for en overgang til Manchester United. 17-åringen kan komme på billigsalg fordi det er nemlig usikkert om han har signert en profesjonell kontrakt med sin kroatiske klubb. Også Barcelona og Chelsea har vist interesse for talentet.
(Daily Mail)

Javier Hernandez sliter med å få spilletiden og målene han trenger i Arsenal om dagen. Derfor vil Arsène Wenger sjekke muligheten for å hente meksikaneren til Emirates i januar. The Gunners skal være villig til å legge 15 millioner pund på bordet.
(Caughtoffside)

Crystal Palace-manager Tony Pulis har heller ikke noe imot å forsterke sin stall når overgangsvinduet nå åpner. Den tidligere Stoke-manageren vil betale Blackburn 2,5 millioner pund for Scott Dann.
(Daily Mirror)

Kommentarer til denne saken