Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Ser du noe du liker, David Moyes?

Ilkay Gundogans kontrakt med Borussia Dortmund går ut sommeren 2015. 25-åringen skal være ønsket av både Manchester United og Real Madrid og kommer til å snakke med Dortmund til sommeren. Først vil han imidlertid komme i skikkelig form etter skade og fokusere på det han kan gjøre for sin nåværende klubb.
(Bild)

David Moyes påståtte jakt på Arturo Vidal og Paul Pogba ender trolig i ingenting. Nå skal skotten være interessert i å hente Marek Hamsik til Old Trafford. Med slovakens uttalelser om at han vil være like lojal som Francesco Totti har vært mot Roma, kan imidlertid det bli en vanskelig oppgave.
(Daily Star)

Moyes skal også ha sett Lucas Moura i aksjon for Paris Saint-Germain mot Bordeaux tidligere denne uken. United-manageren ser nøye gjennom det europeiske markedet for å sikre seg en ny playmaker.
(Daily Star)

West Ham og Stoke er begge interessert i å hente tidligere Sunderland-spiss Asamoah Gyan på lån fra Al Ain. 28-åringen har scoret imponerende 57 mål på 53 kamper for den emiratarabiske klubben.
(Talksport)

Tiago Ilori får trolig gå på lån bort fra Liverpool i januar. Valencia og Granada er interessert i å sikre seg 20-åringen.
(Liverpool Echo)

Tottenhams styreformann Daniel Levy vil stoppe Lewis Holtbys overgang til Schalke fordi det kan gjøre en Julian Draxler-overgang til Arsenal mer sannsynlig.
(Daily Mirror)

West Ham forbereder et bud på Southamptons Rickie Lambert - trolig på rundt sju millioner pund. London-klubben har kun scoret 21 mål på 21 kamper.
(Daily Mail)

Everton Ribeiro har lenge vært koblet til Manchester United. Nå sier spillerens agent at Cruzeiro har avslått et bud fra en engelsk klubb.
(Daily Star)

Etter å ha mislyktes i jakten på John Obi Mikel, vil Rafa Bentitez nå forhøre seg med Chelsea om det er mulig å hente Michael Essien.
(The Sun)

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken