Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Premier Leagues heteste keeper kan forsvinne.

Hei og velkommen til torsdagens ferske ryktespalte.

Vi går rett på sak:

Manchester United-keeper David De Gea er et hett navn. Nå skal han være på ønskelisten til de spanske gigantene Real Madrid, og klubben skal være klare til å by 40 millioner pund for å sikre tjeneste hans i januar (Daily Express).

De Gea skal samtidig ha fortalt sine lagkamerater i Manchester United at han blir på Old Trafford og er glad for å signere en ny avtale (Sun Sport).

Nemanja Vidic kan være på vei bort fra Inter, til tross for at han bare har spilt i klubben en halv sesong siden overgangen fra Manchester United. (talkSPORT)

Og Inter Milan kan bli neste stoppested for Manchester Citys Matija Nastasic. Den unge midtstopperen er ute av varmen på Etihad og kan forlate klubben i januar. (TalkSPORT)

West Ham gjør det overraskende bra i Premier League, men nå skal styret allerede ha planer om å sparke manager Sam Allardyce (Daily Star).

Arsenal skal fortsatt være ute etter Ronny Deilas beste spiller i Celtic, den storvokste midtstopperen Virgil van Dijk. (TMW)

Tottenham vurderer å selge Emmanuel Adebayor og Roberto Soldado for å få nok penger til å hente Portos Jackson Martínez til klubben. (Daily Express)

Ashley Cole blir koblet til en låneavtale fra Roma til Crystal Palace. Det skjer ikke, skal vi tro agenten hans. Coles agent stempler nemlig ryktet om en Palace-avtale som «en skam» (SkySports).

Samtidig går Palace-manager Neil Warnock ut og bekrefter at han ønsker Cole (Daily Star).

Dette blir meldt både i går og i dag i engelkse aviser: Liverpool ønsker å hente Chelsea-keeper Petr Čech på lån i januar for å forsterke keeperplassen (Daily Mirror)

Eden Hazard skal være nær en ny avtale med Chelsea, og hvis 23-åringen undertegner vil han tjene 200.000 pund i uka, noe som gjør ham til klubbens best betalte spiller (Daily Telegraph)

Manchester United og Manchester City skal begge være klare til å by 20 millioner pund for Barcelona-spiller Ivan Rakitic i januar. (Daily Express)

Og til slutt:

Manchester City skal vurdere å legge ni millioner pund på bordet for å hente Wesley Sneijder til Etihad. (Sun Sport)

Southampton-sjef Ronald Koeman skal også være ute etter nederlenderen (Daily Mirror).

Aldri et overgangsvindu uten Sneijder-rykter!

Ha en fin dag videre.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken