MONACO - TOTTENHAM 5-2:

Tottenham møtte Monaco til treningskamp på Stade Louis II i Monaco på lørdag, og stilte til kamp uten Gareth Bale i troppen - en spiller som hevdes å nærme seg Real Madrid mot en overgangssum på nærmere 100 millioner pund.

Og om matchen mot Monaco er et forvarsel om hvordan Tottenham ser ut uten Bale på laget, bør Spurs-fansen grue seg.

Tottenham ble til tider avkledd av franskmennene, som med nyervervelsen Falcao fra start lekte seg med sine engelske gjester.

Superinnbytter
Monaco tok ledelsen etter et kvarter, da italieneren Andrea Raggi viste fram skuddfoten på ypperste vis. Han befant seg på kanten av 16-meteren da ballen ble slått mot ham, og fra skrått hold dunket han til på hel volley og inn i nærmeste hjørne.

Flere scoringer ble det ikke før pause, men etter hvilen tok det fullstendig av i bystaten ved den franske middelhavskysten.

2-0-målet kom allerede to minutter ut i omgangen, da innbytter Lucas Ariel Ocampos - som kom inn ved pause, og altså presenterte seg umiddelbart - stusset et frispark fra kanten forbi Spurs-keeper Hugo Lloris.

Og samme Ocampos var på farten to minutter senere igjen, da han spilte fram Falcao som enkelt kunne sette inn tremålsledelsen for Monaco.

Falcao igjen
Knappe timen var spilt da Tottenham kom litt mer med i matchen, da Harry Kane fikk ballen etter litt klabb og babb i feltet. 20-åringen satte kula sikkert i nettet, men dette hadde Monaco likevel full kontroll på.

Falcao viste hvorfor han var en av verdens mest ettertraktede fotballspillerne før han signerte for Monaco i sommer, da han la på til 4-1 på vakkert vis ved å smelle et lavt innlegg knallhardt i buret på direkten.

Ydmykelsen var komplett da Mounir Obbadi ble spilt alene gjennom og fikk legge på til 5-1, mens Andros Townsend reduserte til 5-2 fem minutter med et skudd fra 20 meter.

Arsenal sikret uavgjort
Tidligere på dagen leverte Arsenal en god sluttspurt i kampen mot Napoli, der de kom tilbake med to sene scoringer etter å ha ligget under med to mål for italienerne.

Lorenzo Insigne og Goran pandev førte Napoli i ledelsen med to mål før halvtimen var spilt på Emirates Stadium, men Oliver Giroud og Laurent Koscielny sikret uavgjort for londonerne med hvert sitt mål - det siste tre minutter før full tid.