De siste dagene er det ryktene rundt Gareth Bales framtid som preger sportsforsidene i engelske medier.

Tottenham Hotspur og styreformann Daniel Levy har hele tiden vært klare på at waliseren ikke er til salgs, men onsdag hevder anerkjente The Times at Spurs kan være villig til å selge stjernespilleren til den spanske storklubben, hvis Luka Modric er inkludert i avtalen. Spurs ønsker i tillegg mer enn 80 millioner pund for Bale.

Modric gjorde seg upopulær blant Tottenham-fansen da han tvang fram en overgang forrige sommer til Real Madrid. Året før leverte han også inn en overgangssøknad i et forsøk på å signere for Chelsea.

Nå vil imidlertid Spurs ha tilbake sin tidligere midtbanejuvel.

Konkurranse fra United
Men da må de vente seg kamp fra Manchester United. Tirsdag skrev The Times at David Moyes vil forsøke å hente kroaten til Old Trafford ettersom det ser ut til at Manchester United ikke klarer å hente Cesc Fàbregas fra Barcelona.

The Times skriver også at Callum McManaman og Alen Halilovic også er på Tottenhams liste over potensielle Bale-erstattere. Halilovic har vært koblet til Tottenham tidligere i sommer. Den 17 år gamle kroaten blir kalt «den nye Luka Modric» i hjemlandet.

McManaman imponerte stort for Wigan forrige sesong, og har vært koblet til en rekke Premier League-klubber denne sesongen etter at Wigan rykket ned. Men det er ventet at Wigan har satt en meget høy prislapp på den unge engelskmannen.

Ingenting bekreftet
Bale vil trolig møte til Tottenhams planlagte trening i London onsdag. Til tross for at en rekke engelske og spanske medier hevder å vite at Real Madrid allerede har lagt inn et solid bud på Bale, har verken Tottenham, Real Madrid eller Gareth Bale så langt uttalt seg i saken.

Ifølge The Times ønsker Real Madrid å få på plass Bale før 11. august.