Roma kom seg øyeblikkelig tilbake på vinnersporet med 3-0-seier over ChievoVerona i italiensk serie A lørdag.

Det var viktig for hovedstadsklubben å sikre en ny trepoenger etter det bitre tapet (2-3) for serieleder Juventus i forrige runde. Lørdagens seier betyr at Roma fortsatt har førsteplassen og sin største gullrival innen rekkevidde.

Mattia Destro tok Roma i ledelsen etter bare fire minutters spill i den italienske hovedstaden. Han headet i mål et hjørnespark fra Miralem Pjanic. Angriperen har scoret i samtlige av de tre siste seriekampene.

Assist og scoring
ChievoVerona skapte svært lite og var samtidig gavmilde i forsvar. Det utnyttet Adem Ljajic da han doblet til 2-0 på en pasning fra Roma-legenden Francesco Totti (38) etter 25 minutter.

Totti kom selv på scoringslista med et sikkert mål fra ellevemeteren åtte minutter senere. Roma fikk straffen da Daniele De Rossi ble felt av Dario Danielli akkurat på innsiden av 16-meteren.

- Dette er et av de beste Roma-lagene jeg har møtt. Etter min mening er det bare laget som vant serietittelen i 2001 som har vært bedre, sa Danielli etter kampen.

Ser mot Bayern-møte
Roma har vunnet seks av sju seriekamper så langt i høst. Hovedstadsklubben tar imot Bayern München i mesterligaen tirsdag.

- Bayern er klare (vant 6-0 lørdag), men vi stoler på at atmosfæren på Olimpico vil hjelpe oss. Vi kan ikke vente, det blir en fantastisk kamp, sa Roma-trener Rudi Garcia. (©NTB)