ROMA - GENOA 3-1:

Francesco Totti er mannen alle snakker om etter helgens Serie A-runde.

Roma-legenden tangerte Gunnar Nordahl og er nå den nest mestscorende i Serie As historie, med 225 mål etter at han scoret det første av Romas tre mål i møtet med Genoa.

Etter kampen ble han hyllet av lagkamerater og publikum. Det som gjorde mest inntrykk på 36-åringen var nok imidlertid gratulasjonene fra hans egne barn.

Christian og Chanel Totti kom løpende ut for å gi pappa en varm klem etter kampen, mens Grazie Roma runget over høyttaleranlegget på Stadio Olimpico.

Det ble for mye for Totti, som var tydelig rørt og våt i øyekroken.

- Jeg ville ha dette målet, og jeg klarte å få det foran mitt eget folk. Jeg er glad for det jeg har oppnådd, noe som er mitt tegn på min kjærlighet til Roma, sa Totti ifølge Football-italia.

Målet kom på straffespark etter at Daniele De Rossi hadde blitt felt innenfor gjestenes sekstenmeter.

Genoa slo tilbake da Marco Borriello utlignet fra straffemerket etter at han selv hadde blitt felt av Nicolas Burdisso på klønete vis.

Dette var imidlertid Totti og Romas kveld.

Kapteinen fant først hodet til 18 år gamle Alessio Romagnoli på en corner. Midtstopperen var ikke engang født da Totti debuterte i Serie A.

Søndag scoret han i sin debut fra start etter innlegg fra nettopp Totti.

To minutter før slutt, fastsatte Simone Perrotta sluttresultatet til 3-1, og Totti noterte seg for enda en målgivende pasning.

Han står nå med ti mål og ti målgivende pasninger i årets sesong.

HTML EMBED