MANCHESTER CITY - NORWICH 2-1:

En kjempetabbe fra Joe Hart holdt på å ødelegge festen for Manchester City lørdag. Heldigvis for de lyseblå, satt Yaya Touré inn matchvinnerscoringen ett minutt før full tid.

Da hadde allerede Nicolas Otamendi og Cameron Jerome scoret hvert sitt mål for Manchester City og Norwich.

Det hele endte med en 2-1-seier til Manuel Pellegrinis menn.

- Viste karakter og vilje
Pellegrini selv, skryter av lagets karakter i intervjuet etter kampen.

- Det var en ekstraordinær kamp. Kampene før en Champions Leauge-runde er alltid spesielle, og Norwich forsvarte seg godt. Men vi hadde karakteren, viljen og troen på å vinne gjennom hele kampen. Vi gir oss ikke før dommeren blåser, skryter chileneren ifølge BBC.

Manageren tar også stjernekeeper Joe Hart i forsvar.

- Han er menneskelig han også, og han gjør feil. Han har reddet oss i mange andre kamper. Han er profesjonell, og vil ikke la denne tabben gå inn på seg.

Store sjanser
Det var et heltent hjemmelag som løp ut på gressmatta på Etihad Stadium, lørdag. Til tross for at både Sergio Agüero og David Silva er ute med skader, tok de lyseblå kommandoen fra start mot Norwich.

Helt fremst hadde Wilfried Bony store sjanser til å sende vertene i ledelsen i løpet av den første omgangen, men bom på mål og keeper-redninger stod i veien for ivorianeren.

Heller ikke Kevin de Bruyne klarte å få ballen i mål i løpet av de første 45 minuttene, til tross for flere store muligheter.

Corner-mål
Etter pause kom uttellingen for Manchester City, mot et Norwich-lag som var mest interessert i å forsvare seg.

I det 67. minutt fikk hjemmelaget en corner. Nyinnkjøpte Kevin De Bruyne slo inn. Der dukket en annen nykommer opp. Nicolás Otamendi raget høyest, og stanget vertene i ledelsen.

Giga-tabbe
Til tross for å ikke være særlig angrepsvillige, kom også gjestenes mål mot slutten av kampen. Et innlegg fra Robert Brady havnet rett i klypene på Joe Hart. Av en merkelig grunn, mistet engelskmannen ballen fritt ned i feltet, og Cameron Jerome kunne utligne for Norwich.

Hart slapp likevel med skrekken. Det kan han takke Yaya Touré for. Ett minutt før full tid fikk nemlig vertene straffespark etter at Russell Martin handset inne i feltet for å stoppe et skuddforsøk fra Raheem Sterling.

På straffesparket var Touré sikker, og City tok ledelsen 2-1.

Seks minutter på overtid fikk vertene nok et straffespark. Det tok Aleksandar Kolarov, ettersom Touré var blitt byttet ut. Backen bommet på straffen, og dermed endte kampen 2-1 til hjemmelaget.

De lyseblå er fremdeles på topp av Premier League-tabellen etter elleve kamper.