Gå til sidens hovedinnhold

Traff fergepassasjer med golfball

Sju år gamle Iris lå på soldekket da golfballen kom susende.

Sju år gamle Iris slapp unna med skrekken - og en kul i pannen - etter å ha blitt truffet av en golfball om bord på Viking Lines ferge mellom Åbo (Turku) i Finland og Stockholm lørdag.

Sjuåringen lå på soldekket på ferga M/S «Isabella» sammen med familien og ante fred og ingen fare da ulykken skjedde. Golfballen kom susende fra land akkurat idet ferga hadde forlatt Åbo havn.

- Vi så hvordan de skjøt golfballer fra land. Vi trodde de skulle havne i vannet. Deretter så vi at de kom rett mot oss. Det sa bare pang, sier Iris’s mamma, Kati Käinonen til Aftonbladet.

Sjuåringen var i sjokk og begynte å gråte, men slapp tross alt heldig fra det hele. Fra strandkanten til ferga var det rundt 50 meter.

- Vi skulle gjerne visst hvem som gjorde det. Om de virkelig ville treffe noen eller om de ikke tenkte i det hele tatt, sier Kati Käinonen til avisa.

Ifølge finske aviser kom golfballen fra en villa i Runsala-området. Da politiet i Åbo kom til stedet, fant de flere golfbager. To menn skal ha erkjent at det var de som slo ballene. Politiet etterforsker saken, skriver Aftonbladet.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken