Gå til sidens hovedinnhold

Trapper opp letingen

Letingen etter den savnede Karl Steffen Reistad (28) har så langt vært resultatløs. I ettermiddag trappes letingen opp. Rundt 70 personer deltar nå i letingen.

Karl Steffen Reistad ble meldt savnet av kolleger, etter at han ikke møtte opp på jobb mandag. Da politiet gikk hjem til mannen, fant de hjemmet hans forlatt. Siste sikre observasjonen som er gjort av Reistad, var søndag ettermiddag.

- En nabo hørte at han drev med oppussingsarbeid i leiligheten sin søndag formiddag, og at han senere, muligens ved 16-tiden, gikk ut, skriver politiet i en pressemelding.

Reistads bil, en grå Audi A4 med kjennemerke DK 34689, ble funnet i nærheten av Dyngelandsveien 80 ved 08-tiden tirsdag.

- Bilen ble funnet etter at et vitne hadde hørt etterlysningen av den i radio. Vitnet opplyste at han hadde sett bilen stå på stedet om ettermiddagen søndag, skriver politiet i pressemeldingen.

- Vi setter nå inn store styrker fra Røde Kors, sammen med redningshunder, luftambulanse og politimannskaper i letingen etter mannen, sa informasjonssjef Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no tirsdag formiddag.

- Vi frykter at han skal ligge skadd ute i naturen, sier Hillestad.

Mellom 60 og 70 mannskaper letter nå i ettermiddag etter 28-åringen i håp om å finne ham.

- Vi henter inn Sivilforsvaret som vil stille med ti mann, i tillegg har Røde Kors blitt bedt om å stille med flere mannskaper, forteller operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Per Steigler til iBergen.no.

Tips
Reistad bor alene i Falsens vei 62b på Minde. Han er ugift og har ingen barn. 28-åringen er ifølge en pressemelding fra politiet 178 cm høy og tynn. Han har mellomblondt hår og blå øyne. Han bruker briller, og snakker østlandsdialekt. Det er ikke kjent hva slags klær han hadde på seg.

Reistad er en ivrig turgåer, og det er opplyst at han går både på Byfjellene og i Gullfjellstraktene.

Politiet er interessert i tips fra folk som har sett Reistad siden søndag.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken