Gå til sidens hovedinnhold

Tre funnet døde i bolighus

Politiet frykter trippeldrap etter at en kvinne og to tenåringer er funnet døde.

De tre ble funnet i et hus i Fallowfield sør for Manchester i England.

Mor og barn
Alle var påført store skader, og politiet betegner dødsfallene som mistenkelige. Drapsetterforskning er allerede i gang.

Ifølge Sky News er det Beverley Samuels, sønnen Fred (13) og datteren Keisha (18) som er funnet døde. De tre er ikke formelt identifisert ennå.

- Klokken 19 torsdag 12. juli ble politiet kalt ut til huset i Thelwall Avenue etter en melding om at en kvinne var funnet død, sier en talskvinne for politiet.

- Politi på åstedet oppdaget en kvinne som trolig er 35 år gammel, i huset. En kvinne på rundt 18 og en gutt på rundt 13 ble også funnet.

De tre har alle store hodeskader.

«Rolige og skikkelige»
Nabolaget er fredag sterkt preget av funnet. En nabo forteller at kvinnen bodde i huset med sine tre barn og faren til det yngste barnet. Det er ikke kjent hvor disse to nå befinner seg, men en annen nabo uttaler i britisk presse at mannen og kvinnen hadde skilt lag.

Utover dette beskrives de som en rolig, skikkelig og godt likt familie.

- Folk er sjokkerte. Gata hvor dette skjedde, ligger ikke langt fra hovedgata i Manchester. Det er et relativt rolig boligområde hvor det bor mange studenter, sier lokaljournalisten Jacqui Finnigan til Sky News.

Området er nå sperret av og politiet har også reist et telt over inngangspartiet til det røde murhuset.

- Det er svært opprørende at noe slikt kan skje i et nabolag som dette, sier en annen nabo, til BBC.

Nettavisen følger saken

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler