Gå til sidens hovedinnhold

- Tre hjerneblødninger senket oss

Tom Nordlie var frustrert over å ikke få med seg poeng mot de regjerende seriemesterne.

SANDNES ULF – STRØMSGODSET 1-3:

SANDNES STADION (Nettavisen): Det var store forventninger til Sandnes Ulf med Tom Nordlie i sjefsstolen, og det så ut til å ende med poeng til de lyseblå da det sto igjen ti minutter. Fem minutter senere sto det 1-3 til Strømsgodset, i det Nordlie selv beskriver som «hjerneblødninger».

- I første omgang gjør vi en hjerneblødning, og i den andre gjør vi to til. Da blir du straffet mot gode lag som Strømsgodset. Enkelt og greit så er de mer effektive og giftige enn oss når de får muligheten til å score mål. Der har vi noe å ta tak i, sier han til Nettavisen.

- Vi sitter igjen med ingenting. Jeg synes vi gjør en god kamp, men det hjelper lite når vi taper. Det er selvsagt alltid vondt å tape fotballkamper, vi sparer definitivt ikke på hederlige tap.

Nordlie var fornøyd med hvordan spillerne responderte på formasjonsendringen til 4-3-3, spesielt den offensive delen av spillet med mange folk fremover i banen. Målscorer for Sandnes Ulf, Henrik Furubotn var enig med sin trener.

- Jeg synes det vises tydelig i dag. Med engang vi får ballen så er det tre-fire mann som stuper frem i angrep. Tidligere så har vi bare vært to mann i boks og litt sånn daffende. Nå er det mer trøkk i spillet vårt, og det er mye positivt å ta med seg fra kampen. Vi spiller jevnt med de i drøye 80 minutt, og kunne godt tatt ledelsen til 2-1. De er effektive, og vi er ikke det. Det er vel det som skiller topp og bunn, sier Henrik Furubotn til Nettavisen.

Nordlie mener likevel det var mange ting å ta tak i fra kampen

- Vi var ikke gode de første 10 minuttene av andreomgangen, og det henger helt klart sammen med at vi ble liggende alt for dypt i banen. I den perioden kom Strømsgodset farlig framover på banen flere ganger. Det skal vi rette opp i.

- Vi var klart best
Strømsgodset har vært inn i en svært hektisk og tung periode, med tre tap på rappen. To midtukekamper mot Steaua Bucuresti (0-1 og 0-2), samt tap mot Vålerenga (0-2) som var klubbens første Tippeliga-tap på Marienlyst på 37 måneder. I dag kom seieren og Godsettrener David Nielsen var svært fornøyd med sine gutter.

- Jeg synes vi spiller svært godt og er det klart beste laget. Vi er ikke presise nok, noe som gjør at vi ikke scorer tidligere, sier Nilsen.

- Vi har vært inn i en hektisk periode med mange kamper på få dager. Prestasjonen har vært god, men resultatene har ikke vært der. Det var godt å vinne i dag.

- Driter i hvordan vi vinner
Thomas Sørum startet igjen for Strømsgodset. Han fikk muligheten fra straffemerket, men der han bruker å være sikkerheten selv, skøyt han rett på keeper Haldorsson i Sandnesburet. Like etter scoret han, og var tydelig fornøyd med seg selv.

- Etter jeg bommer på straffen er jeg fornøyd med måten jeg løser det på. Det er lett å gå ned i kjelleren da, men jeg tenkte at det er bare å komme seg opp på hesten igjen og jobbe videre. Det resulterte i scoring noe jeg er fornøyd med og jeg er fornøyd med hvordan laget presterte, sier Sørum.

På pressekonferansen tidligere i uken, sa Tom Nordlie at det er kun resultatet som gjelder fremover, det var Furubotn også tydelig på. - Vi driter egentlig i hvordan vi vinner så lenge det blir poeng av det. Så må vi gjøre det vi kan vi for å ta poeng vi. Hælflikk og dilldall det har vi ikke tid til, det får Godset stå for.

- Vi skal møte klokken 9 i morgen og prate litt om den, så er det trening klokka 10. Så ser vi på en fem-seks bilder som er bra, og en eller to som må endres på. Etter det glemmer vi den kampen her og ser framover.

Kommentarer til denne saken