Gå til sidens hovedinnhold

Tre tap på rad for Kidderminster?

Topplaget Kidderminster opplever formsvikt og i kveld venter en tøff bortekamp mot opprykksrivalen Grimsby Town.

Sportspills meny torsdag:
V4 Bergsåker: Nytt eventyr i Sverige?

Torsdagens langoddsprogram inneholder kamper fra blant annet Conference, Copa del Ray, Ligue 2, Primiera League, Super League, samt hockeyspill på NHL og European Trophy.

Dagens langskudd
Rayo Vallecano - Valladolid B 3.50

Copa del Ray, 16-delsfinale, kamp 2 av 2. Det første oppgjøret endte 0-0 for knappe to uker siden, og som i følge rapportene var av det lett forglemmelige slaget. Begge sliter i serien; vertene ligger dårligst an på nest siste plass med 13 poeng fra 16 kamper. Tapte hjemme mot Granada (10.) i helgen og har kun tatt et poeng på de tre siste i serien. Står med svake 2-0-6 hjemme, hvor de har tapt fire strake. Kun slått Real Sociedad og nykommeren Elche. Er svært ustødige i de bare rekker med 38 baklengs, som er verst av alle i serien. Seba Fernandez og Jose Carlos er ute med skader.

Valladolid holder seg så vidt på trygg grunn med sine 15 poeng. Fikk en kjærkommen seier hjemme mot Celta Vigo i helgen; gjestene ble redusert til ti mann halvtimen før slutt og Valladolid utnyttet overtaket med tre scoringer. Hentet inn kun to poeng på de fem foregående og er nummer 16 med 1-3-4 på fremmed gres, hvor den eneste seieren kom mot nettopp Rayo Vallecano med hele 3-0 i oktober. Victor Perez er ikke med i troppen, mens Oscar, Valdet Rama Llius Sastre testes før kampstart.

Valladolid har hatt et godt tak på vertene, med tre strake seiere før 0-0-kampen sist. Er som vanlig en del usikkerhet hva lagene stiller med i cupen, men sett ut i fra innbyrdes oppgjør lar vi oss friste til å prøve borteseieren til 3.50 i odds.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Grimsby Town – Kidderminster

Conference. Grimsby Town så lenge ut til å gå sitt første serietap siden midten av oktober i hjemmeoppgjøret mot Welling United forrige uke, men vertene reddet seg inn hele seks minutter på overtid. Kampen endte 1-1 og Grimsby har nå solide 4-1-0 i formutvikling. Er nummer fem på tabellen - som er den siste playoff-plassen – med 37 poeng fra 20 kamper. Medregnet cupspill, hvor de har møtt på variabel motstand, kan laget skilte med 9-3-0 på de tolv siste. Var ute i cup-dyst mot opprykksrivalen Barnet (7.) i helgen; Grimsby innkasserte en sterk 2-1-seier på bortebane og er dermed klare for 3. runde i FA Trophy. Står med 6-2-2 hjemme, hvor tapene er kommet serieleder Cambridge og Nuneaton Town (3.).

Kidderminster holder tredjeplassen med to poeng mer enn vertene, men har også to kamper mer spilt. Startet måneden med å tape 0-1 borte mot Woking (17.), mens helgens hjemmeoppgjør mot Alfreton Town (6.) endte med 1-3-tap. Vertene hadde lenge et godt tak på rivalen, men etter spissen Morgan-Smith utvist ble utvist 25 min. før slutt var det game over for Kiddy. Gjorde heller ikke noe suksess i FA-Trophy oppgjøret mot Bradford Town (som spiller i divisjonen under) i slutten av november, hvor de tapte fortjent 1-2. Kun tatt ett poeng på de tre siste hjemmefra, hvor de står med 4-2-5 totalt. Slo Braintree (8.) på bortebane i august, men ellers er samtlige poeng tatt mot lag fra nedre halvdel. Nente Morgan-Smith ble utvist sist og må stå over dagens.

Kidderminster vant begge oppgjørene forrige sesong, men i dag tror vi vertene kan revansjere seg. Formkurven til lagene peker i motsatt retning, og Kidderminster har denne sesongen slitt på bortebane mot lag fra øvrehalvdel. Vi setter hundrelappen vår på Grimsby til 2.15 i odds.

Grimsby Town – Kidderminster 2.15 3.10 2.60

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken