Gå til sidens hovedinnhold

Tre vant 7,8 milioner

Tre fikk fullklaff i Gull-Lotto. Sjekk hvor de bor.

Ingen spillere klarte sju rette i Lotto forrige lørdag. Dermed var det jackpot, eller Gull-Lotto som det også kalles, og ca 24 millioner kroner i førstepremiepotten lørdag kveld.

Denne gangen hadde tre spillere vinnerrerekken 5-10-15-17-22-23-32, og de kunne glede seg over småpene 7.859.260 kroner hver.

Tilleggstallene var 7-28-20

Ukens tre vinnere var en kvinne fra Asker, en mann fra Tromsø og en mann fra Rælingen.

Jackpot i Eurojackpot
I Eurojackpot fredag fikk ingen spillere 5+2 rette, noe som innebærer at det er og jackpot for fjerde uke på rad og 125 millioner kroner i potten førstkommende fredag.

Bengt-Erik Olausson fra Førde (44) kunne likevel juble fredag. Han er nemlig ukens vinner av tilleggsspillet i Eurojackpot, og skal på eksklusiv safari i Masai Mara og nyte strandlivet på Zanzibar.

Tilleggspremien førstkommende fredag er eksklusiv tur til Las Vegas og VIP-billetter til Rihanna-konsert. Vinneren får også muligheten til å fly helikopter over Grand Canyon og kjøre Ferrari på bane.

I Viking Lotto onsdag er førstepremiepotten nå på 162 millioner kroner.

Du kan sjekke alle resultater og levere Lotto, Viking Lotto og Eurojackpot direkte på Lykkespill.no.

Jokerkandidaten vant 3 millioner kroner

Hun som var Jokerkandidat var på tur med trekkspillklubben, og det var derfor datamaskinen som skulle gå opp og ned. Den mulige premien var 2 954 000kr. Heldigvis klarte maskinen å gå riktig opp og ned slik at Jokerpremien ble nesten tre millioner.

Førstkommende onsdag er det 162 millioner kroner i førstepremiepotten i Viking Lotto - spill her

Kommentarer til denne saken