Gå til sidens hovedinnhold

Treåring falt fra fjerde – reddet

Ble fanget i armene til en forbipasserende.

Forbipasserende i New York klarte å redde en tre år gammel gutt som falt fra et vindu i fjerde etasje.

Gutten ble tatt imot av en 39 år gammel mann som passerte under vinduet, sier politiet i en kort kommentar, ifølge Reuters.

Skrammer
Gutten ble brakt til sykehuset med mindre skrammer i hodet og på ansiktet. Saken var fredag fremdeles under etterforskning, og politiet ville ikke komme med ytterligere kommentarer.

Brødrene Julio Gonzalez og Pedro Navarez har imidlertid fortalt om hendelsen til lokale fjernsynsstasjoner. De så gutten henge fra en branntrapp da de passerte på fortauet.

- Han falt ganske hardt, så hardt at da han landet i armene mine fløy skoa mine rett av, og jeg ramlet på bakken, sier Navarez til CBS 2 News.

Heltenes uke
Brødrene sier barnet siden spratt av brystet til Navarez og rett i armene på Gonzalez, som siden også mistet balansen og falt.

- Vi klarte ta ham imot, og takk Gud var barnet i god form. Da jeg først så barnet bare løp jeg. Jeg tenkte ikke på noe annet enn å ta imot barnet.

- Dette er visst heltenes uke i New York, sier Raymond Kelly i New York-politiet om hendelsen.

Tirsdag hoppet bygningsarbeideren Wesley Autrey ut i kjørebanen ved en t-banestasjon for å holde en fremmed som hadde blitt truffet av toget nede. Han rakk akkurat å holde dem begge nede, slik at en av t-banene som var på vei kunne passere over dem.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere