Det melder SkyNews.

Politiet skal, ifølge Daily Mail, ha kommet frem til at millionærens kone, Jillian Foster, ble skutt i hodet før luksusvillaen brant ned natt til tirsdag 26. august.

Kona er ett av tre likene som har blitt funnet i ruinene til familiegodset Osbaston House i Maesbrook nær Shropshire i England.

Mannen som ble funnet ved siden av henne er trolig ektemannen Christopher Foster. Politiet har funnet en rifle i kaliber 22, som er lovlig eid av Christopher, i nærheten.

Søndag kveld var etterforskerne sikre på at de kom til å finne liket av datteren i husets ruiner.

Ifølge The Sun, mistenker politiet at hun ble skutt på soverommet sitt i tredje etasje.

Politiet tror også at skytingen startet rundt klokken 1 natt til tirsdag 26. august. Det var på samme tid som Kirstie pratet med venner på internett og plutselig ble frakoblet.

En talsmann for politiet sier at det vil ta tid å flytte det tredje liket.

- Liket er på åstedet. Vi fikk bekreftet at det var liket av et menneske av en patolog søndag kveld. Vi jobber nå med å få flyttet liket, og håper på å få det ut i løpet av dagen, sier han til Daily Mail.

MOBIL: Følg utviklingen på wap.nettavisen.no

- Datteren fremdeles savnet
Millionærparets datter, Kirstie Foster, har ikke blitt observert etter at familien deltok på en grillfest hos venner mandag 25. august.

Hun skal ha snakket med venner på internett frem til rundt klokka 1 lokal tid.

I tillegg kommer det frem i en rapport at en gjeng hadde planlagt å kidnappe datteren Kirstie og kreve løsepenger.

Familie og venner håper at Kirstie har unnsluppet brannen og fremdeles er i live.

- Skyldte mange millioner
Etterforskere mistenker at Christopher Foster har drept sin kone og datter. Han skal også ha drept familiens hunder og hester før han satte fyr på huset. Deretter skal han ha tatt sitt eget liv.

Familiegodset skal ha hatt en verdi på omkring 12 millioner norske kroner.

Ifølge Sky News opererer politiet med flere teorier. I tillegg til teorien om at han kan ha drept familien sin og så seg selv, ser de også på muligheten for at han har drept familien sin og så stukket fra stedet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Denne forklaringen blir mindre sannsynlig etter at liket av en voksen mann ble funnet i familiegodset.

Christopher Foster skal ha hatt en gjeld på omkring 20 millioner norske kroner. Han var trolig sint fordi han ikke fikk lov til å selge huset uten tillatelse fra selskapet som hadde ansvaret for likviditeten til firmaet hans.

- Jeg frykter at millionæren kan ha klikket fordi presset ble for mye for han, sier regnskapsfører Terence Baines, tidligere direktør i Ulva Limited til The Telegraph.

Det er også mulig at en fiende kan ha drept dem, og fått det til å se ut som et drap og selvdrap.

- De han skyldte penger var store selskaper, og jeg kan ikke se at de kan stå bak noe slikt som dette, sier Baines til Daily Mail.

- Ville ha Christopher drept
En tidligere forretningsforbindelse av Christopher Foster hevdet søndag at han hadde blitt tilbudt omkring 500 000 norske kroner av en tredjepart for å få han tatt av dage.

42 år gamle Leo Dennis, en tidligere sikkerhetssjef ved et hotell og utkaster, hevder også at Foster hadde bedt han om å være livvakten hans.

- Foster ville at jeg skulle være livvakten hans, men samtidig var det en annen forretningsmann som henvendte seg til meg og ville ha han drept, sier han til Daily Mail.

Nettavisen følger saken