Gå til sidens hovedinnhold

Trippel på langoddsen

Gårsdagens spillforslag gikk inn med god margin, i dag går vi for tre sikre objekter.

Dagens fotballutvalg er i hovedsak cupkamper med bingo-preg.

I går infridde Sparta og Comet til 2,54 ganger pengene, og vi prøver igjen en kupong med hockeykamper. Denne gangen tre stykker, som alle synes avgjort på forhånd.

Flere tips og hele programmet finner du her

Solide verter
Björklöven kjemper i toppen og er i god form. Fire seirer på de fem siste kampene, og er Allsvenskans beste hjemmelag med kruttsterke 14-1-1 på egen is. Slo sist AIK borte etter forlengning. Møter her Nyköping som varierer veldig. Tok en meget sterk 7-3 seier mot Leksand sist, men hadde før det tre strake tap. 6-3-7 på bortebane. Björklöven må vinne slike kamper for å henge med i toppen, og bør avgjøre dette greit med sin enorme hjemmestyrke.

Lett match for topplaget
Rögle har slitt litt den siste tiden, men ligger fortsatt på toppen av tabellen sammen med Södertälje. Har sterke 10-3-3 hjemme. Til denne gjør superstjernen Kenny Jönsson comeback etter lang tids skadefravær, og unggutten Tomas Wallgren fra Luleå er også klar for klubben. Kenny Jönsson er en back i verdensklasse som er helt unik på dette nivået. At han nå er tilbake vil garantert løfte laget igjen. De møter her AIK som er svake borte (3-5-7) og som sliter veldig med skader. De kunne knapt stille lag i sist seriekamp. Dette bør være en ypperlig mulighet for Rögle til å ta nok en viktig hjemmeseier.

Poengene blir igjen i Stockholm
Södertälje topper for øyeblikket tabellen og er i meget god form. Rykket ned fra elitserien i fjor, og bør ha gode muligheter til å gå rett opp igjen. Slo nylig det andre topplaget, Rögle, med sterke 4-0 borte. Har 12-3-2 å vise til på egen is. Møter her Bofors som ligger på 11. plass, 34 poeng bak dagens motstander. Borte har de svake 5-2-9, og de har kun maktet å score tre mål på de siste tre kampene. Dette bør være plankekjøring for serielederen.

Flere tips og hele programmet finner du her