Gå til sidens hovedinnhold

Trøbbel for Liverpool

Steven Gerrard er uaktuell til Arsenal-kampen.

Liverpools håp om å fravriste Manchester United Premier League-tittelen har fått seg en smell. Kaptein Steven Gerrard sliter med en muskelskade, og går dermed glipp av det viktige oppgjøret mot Arsenal førstkommende onsdag. Også kampen mot Hull påfølgende helg er i fare.

Dermed må Liverpool forsøke å fortsette i vinnersporet, uten sin kanskje viktigste spiller.

Slo opp skaden
Gerrard sto over Liverpools oppgjør mot Blackburn sist helg, for å kunne spille mot Chelsea. Men i den siste treningsøkten før Mesterliga-oppgjøret slo Gerrard opp skaden, og må dermed belage seg på flere kamper på sidelinjen. Ifølge en talsmann for Liverpool er Gerrard ventet å være ute i 7-10 dager.

Det er ikke godt nytt for Liverpool, som kun har Premier League-tittelen å spille for. Duoen Fernando Torres og Steven Gerrard har vist seg å være ekstremt giftig, og er en av hovedgrunnene til at Liverpool fortsatt kniver om tittelen.

Men det er ikke helsvart for Merseyside-klubben. For mot Chelsea i Mesterligaen viste Liverpool styrke og moral da de nesten tok seg videre, egenskaper som kan komme godt med. I tillegg har Gerrard og Torres kun startet 11 kamper sammen denne sesongen. Derfor er ikke Liverpool hjelpesløse uten sin kaptein.

Likevel skulle nok Rafael Benitez helst sett at Gerrard var hundre prosent før den viktige innspurten i Premier League.

Planlagt angrep
Og om ikke Benitez hadde nok å bekymre seg for, har ordkrigen med Manchester United-manager Sir Alex Ferguson virkelig eskalert. Fredag ble han angrepet av både Ferguson og Blackburn-manager Sam Allardyce for å ha utvist forakt mot Allardyce og hans lag, under oppgjøret mellom Liverpool og Blackburn sist helg.

Flere engelske aviser mener dette er et planlagt angrep fra Allardyce og Ferguson, som er gode venner. Benitez selv bare ler av hele situasjonen, og nekter for at han skal ha vist forakt.

Uansett er siste ord neppe sagt i denne krangelen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Kommentarer til denne saken