Gå til sidens hovedinnhold

Tromsø lekte med ungt LSK

«Gutan» avgjorde kampen i første omgang.

LILLESTRØM - TROMSØ 1-3:

Tromsø hadde en knallsesong i fjor, og under ledelse av Steinar Nilsen tok laget bronse i eliteserien. I år er det Per-Mathias Høgmo som har fått ansvaret for å lede laget videre.

Mens Tromsø imponerte, så hadde Lillestrøm på sin side en elendig sesong. Kanarifuglene lå lenge og kjempet for å unngå nedrykk fra den øverste divisjonen. I år har Henning Berg fått oppgaven med å reise kjerringa, og styre skuta til triumf.

Tirsdag møttes de to trenerne og dere respektive lag til duell i LSK-hallen.

Tromsø stilte med tilnærmet toppet mannskap, mens Lillestrøm satset på flere unge spillere. Blant annet spilte 1992-modellene Ruben Gabrielsen og Torje Slettli fra start.

Knallstart for Tromsø
Og det var gjestene fra Nord-Norge som kom best i gang på Romerike. Allerede etter 9 minutters spill sørget nemlig Joel Lindpere for stor jubel i den hvite og røde leieren.

LSK-forsvaret sov, og estlenderen løp igjennom. Alene med André Hansen i målet, hadde han ingen problemer, og satte ballen sikkert under den unge keeperen.

Snaue 20 minutter senere var det duket for 0-2. Kevin Larsen fikk ballen på distanse, og fra rundt 23 meters hold banket han ballen i kassa på direkten. En flott scoring.

Lillestrøm svarte fort
Bare to minutter etter 0-2-scoringen, slo hjemmelaget tilbake. Tromsø-keeper Sead Ramovic mistet ballen, etter et godt raid av unggutten Ruben Gabrielsen. På returen var Tore Andreas Gundersen våkent frampå, og satte reduseringen i nettmaskene.

Tromsø var likevel det giftigste laget i LSK-hallen tirsdag. Like før pause ordnet Morten Moldskred dagens tredje scoring for «Gutan». Lindpere fyrte av, og Hansen i LSK-buret måtte gi retur. Der ventet Modlskred, som satte ballen i mål fra 10 meter.

Etter hvilen fortsatte Tromsø å skape de største sjansene, uten resultat. Lillestrøms unge mannskap klarte heller ikke å pynte på stillingen, og dermed endte det 1-3.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping