Gå til sidens hovedinnhold

Tromsø snublet mot Sandnes Ulf

En sen Sandnes-scoring sørget for at Tromsø måtte reise tomhendt hjem.

SANDNES ULF - TROMSØ 2-1:

Tromsø avanserte torsdag til neste runde i Europa League, etter å ha måtte ty til straffesparkkonkurranse for å gå videre.

Med tunge bein, tok de søndag turen til Sandnes og en viktig kamp i bunnen av Tippeligaen.

I strålende solskinn var det hjemmelaget som tok ledelsen etter seks minutter, før gjestene utlignet fire minutter senere.

To minutter før slutt sendte Fredrik Torsteinbø hjemmefansen til himmels med sin 2-1-scoring, og en meget viktig seier for Sandnes Ulf var et faktum.

Flotte scoringer
Sandnes Ulf var det beste laget innledningsvis, og etter å ha misbrukt et par gode sjanser, lyktes de endelig etter ni minutter.

Steinthor Thorsteinsson ble vakkert servert av Anel Raskaj, og fra skrå vinkel satte han ballen vakkert forbi Marcus Sahlman i Tromsø-målet.

Fire minutter senere ville Morten Moldskred også notere seg på listen over målscorere.

Fra 18 meters hold la spissen ballen til rette, før han på nydelig vis skrydde den opp i motsatt vinkel. En utrolig vakker scoring av Moldskred.

Etter utlikningsmålet tok Tromsø over initiativet i kampen, men de produserte ikke de helt store sjansene før pause.

Sen avgjørelse
Andre omgang startet i et mye lavere tempo, og det tok 20 minutter før noen av lagene kom til store sjanser.

Først var det gjestene som var nære scoring, etter at Josh Pritchard klinte til med et langskudd fra 30 meters hold. Uheldigvis for Tromsø-spilleren så strøk ballen rett på utsiden av krysset.

To minutter senere var det hjemmelaget som var farlig frempå. Thorsteinsson kom alene med Sahlman, men en svak avslutning gjorde det enkelt for Tromsø-keeperen.

Mot slutten av kampen så det ut til at begge lags spillere gikk tom for krefter, og det skjedde svært lite spennende ute på den flotte gressmatta i Sandnes.

To minutter før slutt ble hjemmelaget snytt for et soleklart straffespark, men på det påfølgende angrepet fikk hjemmelaget revansj.

Fredrik Torsteinbø var godt plassert inne i feltet og headet enkelt inn vinnermålet, etter et flott innlegg av Anel Raskaj.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken