Gå til sidens hovedinnhold

Trond Olsen blir i Glimt

Sheffield United mente at vingen ble for dyr.

Bodø/Glimts superving Trond Olsen har den siste tiden vært på prøvespill i den engelske klubben Sheffield United, men tirsdag ble det klart at 24-åringen ikke flytter til balløya.

Olsen skal ifølge TV 2 Sporten ha imponert manager Kevin Blackwell under oppholdet i Championship-klubben, og engelskmennene skal også ha vært interessert i et kjøp.

Men prisen som nordlendingene forlangte for Olsen skal ha blitt for høy for Sheffield United. Dermed ser det ut til at den målfarlige kantspilleren ikke blir solgt i løpet av overgangsvinduet.

- Kan fort forsvinne
Akkurat dette er Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen svært glad for. Den tidligere proffen er likevel redd for at det bare er et tidsspørsmål før Olsen forsvinner fra Aspmyra.

- Det var selvfølgelig viktig for oss at Trond blir. Men sånn som han har prestert, er det nok bare et tidsspørsmål før noen andre kommer på banen. Han kan fort forsvinne til en annen klubb, sier treneren til Nettavisen.

Ingebrigtsen tror at Bodø/Glimts dårlige økonomi gjør det veldig vanskelig å holde på spillere som jevnt og trutt presterer på et høyt nivå.

- Vi har veldig lyst til å beholde alle spillerne vi har her, men kommer det noen og byr på spillere, og budet er godt nok, må vi selge på grunn av økonomien.

- Har det kommet noen andre bud på Olsen?

- Vi har hatt en del forespørsler om Olsen, men ingen andre konkrete bud.

Ikke på landslaget
Som et resultat av sin gode 2008-sesong, har Trond Olsen vært hyppig nevnt i landslagsdiskusjonen de siste månedene. Men da Egil Drillo Olsen offentliggjorde sin 20-mannstropp tirsdag, var vingen ikke blant de utvalgte.

Ingebrigtsen tror likevel ikke at det er noen fare for 24-åringens framtid med flagget på brystet. Han mener tirsdagens uttak var basert på hvem som er i best form akkurat nå.

- Jeg føler meg ganske sikker på at Trond Olsen har vært med i vurderingen. Men akkurat nå er det mange gode kantspillere i utlandet, som er midt i sesongen.

Og legger til:

- For Trond så gjelder det bare å stå på, trene hardt, og fortsette å prestere på det nivået han har gjort tidligere.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken