BROOKLYN (Nettavisen): Valgkampen i USA er inne i sluttfasen. Tirsdag skal landets neste president velges, og det blir enten Hillary Clinton eller Donald Trump.

- Jeg sa til en kamerat nylig at uansett hvem som vinner, kan vi komme til å ende opp med en president som stilles for riksrett, sier Mark Migliorelli til Nettavisen.

I vår jakt på velgere i New York møter Nettavisen Mark og broren Tom Migliorelli på en vakker høstdag i East River Park i Williamsburg i Brooklyn. Man vet aldri hva slike velgerjakter ender opp med, men i dette tilfellet møter vi to meget engasjerte velgere som har fulgt valgkampen tett.

Vi åpner med å be dem om å beskrive kandidatene med tre ord eller en kort oppsummering. Verken Clinton eller Trump kommer godt ut av det.

- Jeg stoler ikke på noen av dem, sier Tom Migliorelli.

Les også: Melania Trump advarer mot økende mobbekultur

- Etter min mening er det ikke politikerne som er hovedproblemet, det er systemet vårt. Systemet må endres. De fleste amerikanere har ingen anelse om at det er andre alternativer der ute. Dessverre blir det kontrollert. De som har makt i USA, ønsker ikke at folket skal vite at det finnes alternativer å velge mellom, legger han til.

Brødrene forteller at de har brukt flere måneder på å reise verden rundt de siste årene, og at dette har åpnet øynene deres for lite demokratisk USA er.

Se intervjuet med de to newyorkerne her: