Republikanernes kandidat har oddsene mot seg idet millioner av amerikanere går til valgurnene, skriver Politico.com i en oppsummering tirsdag.

Les også: Presidentvalget i USA time for time

De fleste meningsmålingene levner ham små sjanser og FBI har «friskmeldt» Hillary Clinton i epost-skandalen.

«Det må noe i nærheten av et mirakel til for at Donald Trump skal omsette sin lettantennelige valgkamp til en solid seier, etter å ha brukt 17 måneder på å rive det republikanske partiet i filler, sjokkert Amerika med utemmet språkbruk og inspirert hærskarer av velgere som føler seg akterutseilt i den økonomiske gjenreisingen», skriver Politico i sin artikkel.

3-6 prosentpoeng foran

De siste meningsmålingene mandag viste at Hillary Clinton hadde en ledelse på 3-6 prosentpoeng, en mer komfortabel ledelse enn president Barack Obama hadde i 2012-valget.

Trump: - Fantastisk prosess

I et telefonintevju med tv-kanalen Fox News tirsdag sier republikanernes kandidat Donald Trump at valgkampen har vært en fantastisk prosess og at den har satt ham i kontakt med amerikanernes uoppfylte ambisjoner, melder nyhetsbyrået AP ifølge NTB.

I intervjuet sier Trump at han har sett «så mange håp og drømmer som det aldri ble noe av og som kunne ha blitt hjulpet dersom det var bedre lederskap.»