Gå til sidens hovedinnhold

Tutta fortsetter å herje

Er alene i tet før siste dag.

Suzann Pettersen viser storform en snau uke før PGA-mesterskapet for kvinner. I LPGA-turneringen i Canada har den norske golfstjernen ett slags ledelse før siste runde.

«Tutta» fortsatte sitt storspill under lørdagens runde og skaffet seg et lite forsprang til toer Mariajo Uribe fra Colombia.

Totalt er 34-åringen 19 slag under par etter tre runder, og hun nærmer seg sin første seier på LPGA-touren siden oktober 2013.

– Jeg skal bare se oppover, kun jeg kan sette tempoet (søndag). Det er mange folk med i jakten på seieren. Jeg tror det er morsomt for fansen å se oss slå til lave poengsummer, og jeg gleder meg til å gå ut der i morgen og kjempe til siste slutt, sa hun til arrangørens nettsted.

Uribe, som delte ledelsen med Pettersen halvveis i turneringen, måtte tåle en bogey på det 11. hullet. Hun hentet seg inn igjen, men avsluttet tredje runde på 67 slag.

Cristie Kerr er ytterligere ett slag bak Tutta og holder 3.-plassen i turneringen før siste dag. Søndag slår både Pettersen, Uribe og Kerr ut klokken 12.10 (18.10) norsk tid.

Men først skal hun forsøke å sikre seieren på banen i Cambridge, Ontario. Tutta hevder at hun ikke vil la seg påvirke av nervøsitet når hun starter siste runde med ledelse.

– Egentlig ikke. Jeg spiller bra, treffer med puttene og gir meg selv mange muligheter. Jeg har gjort noen små feil, men har klart å redde meg selv. Totalt sett rimelig fornøyd, smilte hun. (©NTB)

Kommentarer til denne saken