Gå til sidens hovedinnhold

Tutta: - Han var ikke det jeg håpet

Suzann Pettersen bytter caddie igjen.

HOLBERGS PLASS (Nettavisen): Etter tre vellykkede år med David Brooker som caddie, bestemte Suzann Pettersen seg for å satse på noe nytt i vår. I mars fortalte hun Nettavisen at Terry McNamara ville bli hennes neste caddie.

McNamara er en høyt respektert caddie og har tidligere gått for blant andre Annika Sörenstam. Samarbeidet gikk imidlertid ikke helt som Tutta hadde håpet og nå bytter hun caddie igjen.

- Jeg har ny caddie fra og med neste uke. Jeg hadde den samme i tre år, så har jeg hatt Annikas gamle caddie i sommer. Det var liksom ikke helt det jeg hadde håpet at det skulle være, hvis jeg skal være ærlig, forteller en åpenhjertig Suzann Pettersen til Nettavisen.

- Må finne den rette
Hun understreker at det ikke hadde noe med det personlige forholdet til McNamara å gjøre - det funket bare ikke optimalt.

- Han er en kjempefantastisk kar og alt sånn, men kanskje ikke akkurat det jeg var ut etter. Det er ikke så viktig egentlig. Det viktigste er at jeg finner det riktige giret nå.

- Hvem tar over som caddie nå?

- Jeg skal ha en skotte som går for meg de to neste ukene, så får vi se. Det er viktig å ha en god caddy, og det gjelder bare å finne den rette. Jeg kommer ikke til å stresse med det.

- Han som går for meg de neste ukene, gikk for meg da jeg vant Irish Open i fjor, så jeg kjenner til ham fra før.

- Resultater er et tall på papiret
Suzann Pettersen er i Oslo for å spille Suzann Pro Challenge og har invitert med seg verdensstjernene Annika Sörenstam, Lorena Ochoa og Yani Tseng.

Når alvoret begynner igjen med British Open neste uke, er Tutta sikker på at hun kan slå godt ifra seg. Hun er godt fornøyd med årets sesong så langt.

- Det har vært utrolig mye bra. Jeg har spilt bra der jeg ønsker å spille bra. Det har vært litt opp og ned i ulike turneringer, og jeg har liksom ikke klart å fyre av alle fem sylindrene på samme dag, men min egen følelse er veldig god.

- Resultatene er et tall på papiret. det viktigste er min selvfølelse. Det er fremdeles åtte turneringer igjen, og jeg føler jeg har mer enn nok krutt i tønna til å spille god golf resten av sesongen.

Kommentarer til denne saken