Gå til sidens hovedinnhold

Tutta med ny caddie

Kapret Annika Sörenstams gamle medhjelper.

Etter tre vellykkede år med David Brooker har verdens tredje beste golfspiller byttet caddie. Og nå har Suzann Pettersen fått førstevalget hun har drømt om lenge.

- Ja, jeg har byttet caddie. Han heter Terry og er den gamle caddien til Annika, forteller Suzann til Nettavisen

På bagen til Sörenstam
Det fulle navnet er Terry McNamara, og etternavnet til nevnte Annika er Sörenstam, muligens den beste kvinnelige golfspilleren i historien.

McNamara var Sörenstams caddie i nesten ti år, og var med å vinne åtte av den svenske legendens ti majorseire.

Suzann sier at det ikke er noen spesiell grunn til byttet annet enn at hun hadde behov for en forandring.

- Jeg følte at det var dags for nytt blod og ny energi på bagen. Jeg hadde tre bra år med han forrige, men er det en jeg alltid har hatt lyst til å jobbe med, var det Terry. Jeg tror det er en mening med alt. Vi har fått et par gode dager nå, og jeg gleder meg, forteller Tutta.

Forbereder årets første major
Hun er nå i Pheonix der hun denne uken skal spille RR Donnelley LPGA Founders Cup, den første LPGA-turneringen på amerikansk jord denne sesongen. Turneringen er viktig i oppkjøringen til Kraft Nabisco Championship – årets første majorturnering, som spilles om to uker.

- Det har vært deilig å komme tilbake til USA. Jeg gleder meg til å spille her borte igjen, sier Suzann, som i begynnelsen av 2012 har reist til Australia, Singapore og Thailand for å spille turneringer.

- Nå har jeg fått hvilt ut hjemme i Orlando, og er frisk og rask, sier Suzann, som understreker at hun har ambisjoner også denne helgen selv om Kraft Nabisco er det store målet denne måneden.

- Selv om fokus ligger på Kraft, så spiller jeg for å være med i toppen her også, sier Tutta.

Hun slår ut klokken 19.55 norsk tid torsdag kveld på den første runden sammen med Paige Mackenzie og Mornoko Ueda.

Du kan følge turneringen direkte her.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken