Gå til sidens hovedinnhold

- TV-kjendis hadde våpen

TV-kjendisen og artisten som søndag morgen ble pågrepet i en væpnet politiaksjon i Oslo, hadde masse våpen i leiligheten.

(SIDE2): Klokka 05.34 natt til søndag fikk politiet en dramatisk telefon om at noen som kunne være utstyrt med skytevåpen, var i ferd med å ta seg inn i en leilighet i en bygård i nærheten av St. Hanshaugen i Oslo.

Politiet pågrep mannen, som er en profilert musikkartist og også kjent fra en rekke tv-programmer, etter en en væpnet aksjon.

Beslagla våpen
- Jeg kan bekrefte at vi har beslaglagt gjenstander, og at en person er kjørt inn og senere satt fri, sa vaktleder Ove Vedvik ved Sentrum politistasjon til Nettavisen søndag.

- Vi kan ikke bekrefte noe rundt hvem som er pågrepet, eller hva vi har beslaglagt, sa Vedvik.

Men ifølge VG mandag skal TV-kjendisen ha hatt flere våpen i leiligheten fordi han brukte disse i jobben som TV-underholder.

Det er ikke klart om dette er ekte våpen, kopivåpen eller plomberte våpen. Dagbladet skriver at kjendisen selv skal ha hatt en pistol i hånden da politiet tok seg inn.

- Er ikke siktet
TV-kjendisen skal imidlertid pent og pyntelig ha blitt med på stasjonen.

- Vi fortsetter etterforskningen mandag, det er ingen som jobber med dette videre i dag, sa vaktleder Vedvik søndag kveld.

Oslo-politiet ønsker ikke å kommentere saken mandag morgen:

- Saken er under etterforskning. Men det er ikke tatt ut siktelse, så det er ingen ting å kommentere, sier politiførstebetjent Anne Kleczka ved Sentrum politistasjon til Nettavisen.

Den profilerte TV-kjendisen er nå løslatt.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis