Gruppe A :
Tyskland-Kasakhstan 4-0

Tyskland har en fot i EM-sluttspillet etter å ha vunnet 4-0 hjemme mot Kasakhstan på lørdag. To scoringer hver av Miroslav Klose og Thomas Müller førte til at Tyskland nå topper gruppe A med 15 poeng, etter å ha vunnet alle sine fem kamper.

Belgia, Østerrike og Tyrkia kjemper om andreplassen i gruppa, og det er kun ett poeng som skiller de tre lagene. Ingen av disse lagene spilte kamp lørdag.

Gruppe B:
Armenia – Russland 0-0
Andorra – Slovakia 0-1
Irland – Makedonia 2-1

Denne gruppa er helt åpen. Slovakia, Russland og Irland har alle ti poeng, og det er kun resultater på innbyrdes oppgjør som skiller lagene. Armenia er heller ikke ute av kampen om EM-billett, ettersom de kun er to poeng bak tet-trioen

Gruppe D:
Bosnia-Hercegovina – Romania 2-1
Albania – Hviterussland 1-0

Frankrike topper denne gruppa med tolv poeng, men hadde spillefri på lørdag. Hamdi Salihis scoring mot Hviterussland, og Bosnia-Hercegovinas seier mot Romania, sørger for at det er tre lag som kjemper om andreplassen. Også her er det ett poeng som skiller de tre lagene.

Gruppe F:
Georgia – Kroatia 1-0
Israel – Latvia 2-1
Malta – Hellas 0-1

Vassilis Torodis scoret på overtid for Hellas og sørget med det for at grekerne topper gruppen, ett poeng foran Kroatia, som gikk på et overraskende tap mot Georgia. Også i den kampen var det et overtidsmål som sørget for tre poeng.

Gruppe G:
Wales – England 0-2
Les mer: England spaserte til seier mot Wales
Bulgaria – Sveits 0-0

Englands seier mot Wales gjør at Three Lions ligger likt med Montenegro, som hadde spillefri på lørdag. Disse to lagene ligger seks poeng foran Sveits og Bulgaria, som begge har fire poeng på fire kamper.

Gruppe H:
Norge- Danmark 1-1
Kypros-Island 0-0

Norges gruppe. Følg med på Nettavisens sportssider for full dekning.