Gå til sidens hovedinnhold

Tyvene tok seg inn gjennom et hull

Rygget inn i murvegg og robbet Apple-lager for datautstyr til 150.000 kroner.

Klokken 23.57 lørdag kveld fikk politiet inn en melding fra en vekter om et innbrudd i Mølleparken i Oslo.

Der hadde innbruddstyver rygget inn i en murvegg, og lagd et én meter bredt hull for å tømme Apples datalager for datautstyr.

150.000
– Utbyttet skal ifølge ansatte ved lageret ha vært tre stasjonære datamaskiner til en verdi av 16.000 kroner per stykk, og ti bærbare datamaskiner til en verdi av 10.000 kroner per stykk. Det opplyser Ola Krokan, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Gjerningsmennene skal ha brukt svært kort tid på innbruddet.

– Det er nå opprettet en sak, og videre etterforskning skal nå utføres av Grønland politistasjon, sier Krokan.

Fant innbruddsbilen
Etter hendelsen lette politiet etter en rød Mercedes varebil med skader bak på høyre side. Gjerningsmennene skulle ha etterlatt seg flere spor etter innbruddet. Blant annet fant politiet bildeler, og rød lakk på murveggen.

Søndag formiddag fikk politiet inn tips om en rød bil som sto parkert ved Rema 1000 i Darresgate 20. En politipatrulje rykket ut til stedet.

– Vi har nå sannsynligvis funnet bilen, som er en rød Mercedes Sprinter. Bilen er nå tauet inn til Viking for videre undersøkelser, opplyser operasjonsleder Krokan.

Operasjonslederen takker media for at de har funnet bilen så raskt.

– Vi ba om tilbakemeldinger fra publikum gjennom media, og har fått det. Det er vi svært takknemlige for, avslutter Krokan.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken