ENGLAND - NORGE 0-0:

Det norske kvinnelandslaget i fotball er for tiden på treningssamling på La Manga, og torsdag leverte laget sterk innsats da Nederland ble slått 4-0.

Fredag ventet VM-klare England.

Til denne kampen hadde landslagssjef Eli Landsem valgt å bytte ut hele startelleveren som startet mot nederlenderne.

- Meget godt
Og selv om det aldri ble noen scoringer - i noen av målene - i fredagens kamp, var landslagstreneren likevel meget godt fornøyd med jentenes gjennomføring av kampen.

- Det var en meget godt gjennomført kamp av oss. Vi slapp til to-tre målsjanser, samtidig som vi hadde flere tilløp til sjanser selv. Vi ble litt upresise, men jo flere kamper vi får på dette nivået, jo bedre vil det bli, sier hun til fotball.no.

- Vi greide å være aggressive, tette og tøffe i presset. Vi turte å spille ball. Det var et veldig pluss. I tillegg orket vi å flytte beina i lavet press. Det er mange som viser at de har lyst til å være med videre, skryter Landsem.

- Vært helt topp
Landsem tok med seg en stor tropp til La Manga for å se flest mulig spillere. Så langt synes hun oppholdet har vært meget vellykket.

- Så langt har det vært helt topp. Vi har fått prøvd alle spillerne. Vi har øvd på presshøyder, vi har prøvd å spille oss ut. Nå skal vi finpusse på det vi har gjort i kamp fram til vi drar hjem på lørdagen, fortsetter hun.

Etter at oppholdet på La Manga er over reiser spillerne tilbake til sine respektive klubber. Neste landslagssamling er under Algarve Cup i slutten av februar.

Sjekk siste sportsnytt her!