Gå til sidens hovedinnhold

Uheldig vinnerlykke for politiet

To «spillegale» polititjenestemenn på et kjøpesenter i Oslo fikk kundene til å undre seg.

Dette var synet som møtte handlende på Manglerud-senteret i Oslo onsdag: To polititjenestemenn i full aktivitet foran spilleautomatene med tusenvis av kroner i mynter som innsats.

Men opptrinnet hadde sin forklaring, skriver Nordstrands Blad.

Med sykkeleike foran automat
Manglerud politistasjon hadde fått melding om en mann som sto og fiklet med en sykkel-eike foran en spillemaskin. To tjenestemenn rykket ut og fant mannen, som forklarte at maskinen hadde slukt 20-kroningen hans. Mynten kom i retur mens de sto der, men politiet stolte ikke helt på mannens forklaring og ba ham forlate senteret. Mynten puttet de likegodt på maskinen - og trykket på «play».

Raste ut mynter
Det var da problemene startet. For det som er alle spilleautomatgambleres drøm, klingende mynt i skåla, blir fort et problem for politifolk på jobb. De kan ikke godt drive gambling i tjenesten. Da det raste ut med mynter til en verdi av 4.000 kroner, fikk lovens lange armer det travelt med å bli kvitt gevinsten.

- Fleipet mye med
Men vinnerlykken var overveldende og nysgjerrigheten stigende hos senterets kunder. Snart måtte de to oppgi forsøket på å bli kvitt pengene og ta med seg en pose med de gjenværende 2.900 kronene for levering tilbake til spillselskapet, ifølge Nordstrands Blad.

- Dette ble jo en sak som det har vært fleipet mye med her på stasjonen, sier Inge Sundeng på Manglerud politistasjon til avisa.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping