Gå til sidens hovedinnhold

Ujah: «Jeg føler med deg, min bror»

Anthony Ujah retter hard skyts mot Lillestrøm.

Onsdag gikk Lillestrøms Nosa Igiebor hardt ut mot trener Henning Berg. I VG fortalte midtbanespilleren at LSK-sjefen manglet respekt for spillerne i klubben.

- Han må respektere at kroppen min er sliten. Det er ikke rettferdig, sier Nosa til avisen, om den tidligere Blackburn-proffen.

Nå får også nigerianeren støtte av landsmannen Anthony Ujah. Storscoreren forlot Lillestrøm tidligere i sommer til fordel for den tyske klubben Mainz 05.

- Følger saken tett
På mikrobloggen Twitter har spissen vært svært aktiv onsdag ettermiddag og går langt i å antyde at det var mye han ikke var fornøyd med i Romerike-klubben.

«Jeg følger Nosa-saken tett. Føler med deg, min bror», tvitrer Ujah.

«Mye skjer under overflaten. Jeg elsker den klubben og jeg sitter her veldig bitter, for jeg fikk ikke lov til å si farvel til mine gamle lagkamerater, som ga meg lykkelige måneder».

«I det minste fikk jeg en klem av Petter Belsvik og noen fine ord som hjelper meg nå. Bedre enn ingenting, sant?», fortsetter han.

Også i vinter viste Ujah sterk misnøye med situasjonen i Lillestrøm og det ble en stor sak da nigerianeren kom med henholdsvis direkte og indirekte kritikk av Berg på nettstedet Facebook.

- Jeg vil bare uttrykke følelsene mine som spiller, og bryr meg ikke noe om hvem som er fornøyd med meg eller ikke. Alle har rett til sin egen mening, sa Ujah til Nettavisen den gang.

- Skjønner ikke
Da Nettavisen onsdag snakket med Petter Belsvik, var imidlertid den tidligere storscoreren noe overrasket over Ujahs utspill på mikrobloggen.

Lillestrøms assistenttrener kunne ikke helt forstå hva spissen mener når han skriver «jeg fikk ikke lov til å si farvel til min gamle lagkamerater».

- Nei, jeg skjønner ikke hva han mener med det. Han var til stede under hjemmekampen mot Start og tok deretter farvel med spillerne og alle sammen, sier Belsvik til Nettavisen.

- Han var inne i garderoben etter kampen og var med på feiringen, før han måtte dra. Om det har skjedd noe annet, så har ikke jeg fått med meg det, sier LSK-assistenten.

Belsvik mener også at Mainz-spilleren på ingen måte har noen grunn til å rette kritisk skyts mot trenerteamet i Romerike-klubben.

- Han burde være glad for den tiden han fikk i LSK. Hele trenerteamet har hjulpet han å ta et steg videre. Han har selvfølgelig også prestert bra selv, men man gjør ikke det alene.

- Da han dro, ga jeg han en klem og sa at han garantert kom til å lykkes i Tyskland. Han har kvaliteter til det, avslutter Belsvik.

Støtte til keeper
Ujah kommer også med støtte til Lillestrøm-keeper Alexander Nadj, som nylig ble vraket til fordel for unggutten Andreas Fjeldstad, i Stefan Logi Magnussons skadefravær.

«Beklager, min gode venn Alexander Nadj. Hvorfor tror du André Hansen gikk til Odd Grenland? Mitt tips er at ingen fortalte deg det. Vær sterk, det er det eneste som nytter», skriver Ujah.

Og avslutter med et nytt stikk til Henning Berg, ved å hylle sin nye trener i Mainz, Thomas Tuchel.

«Takk Gud for at jeg nå har en tysk Mourinho som trener. Han får meg til å smile hver dag og du ønsker å gi alt ute på treningsfeltet. En drømmetrener», tvitrer Mainz-spissen.

Nettavisen var onsdag ettermiddag i kontakt med Ujah, som for tiden befinner seg i Østerrike, men nigerianeren ønsket ikke å utdype kritikken han kom med på Twitter.

HTML EMBED
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken