Gå til sidens hovedinnhold

Ullrich vil sykle Giro'en

Jan Ullrich er blant de største favorittene til å vinne neste års Tour de France. Tyskeren skal finne formen i Giro d'Italia.

Jan Ullrich gikk til topps i Tour de France, men har siden vært i skyggen av Lance Armstrong. Neste år er amerikaneren imidlertid ikke med, og Ullrich er igjen favoritt til å vinne Touren.

Da må han imidlertid finne toppformen tidligere enn han har gjort de siste sesongene. Det skal han gjøre ved å kjøre flere løp på vårsesongen.

- Neste år ønsker jeg å starte treningen tidligere, og har lyst til å sykle Giro d'Italia som en del av oppkjøringen til Tour de France, sier Jan Ullrich til den østerrikske avisen Kurier.

Selv tilbakeviser han påstandene om at han trener mindre enn sine hardeste utfordrere.

- Jeg har rykte for å trene mindre enn de andre, men det er ikke tilfellet. Jeg ønsker å øke kvaliteten på treningen, men å øke kvantiteten er egentlig ikke mulig.

For Ullrich blir en eventuell Giro-deltakelse bare for trening å regne, for det er utvilsomt Tour de France som er sesongens store mål.

- Jeg kommer ikke til å sykle for å vinne Giro de Italia. Mitt mål er utelukkende Tour de France. Jeg har hele mitt fokus rettet mot seier i Frankrike neste sommer.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen