Gå til sidens hovedinnhold

Ulykken forfølger Atletico Madrid

Straffebom og keepertabbe på overtid gjorde at seieren glapp - mot ni mann.

ATLETICO MADRID - MALLORCA
1-1 / SPORTING GIJON - REAL MADRID 0-0:

Atletico Madrid sparket fredag Abel Resino, som dermed avsluttet sin trenergjerning i hovedstadsklubben med 0-4-tapet for Chelsea i Champions League onsdag kveld. Atletico brukte ikke lang tid på å finne Resinos erstatter, selv om førstevalget Michael Laudrup takket nei.

Den tidligere Benfica-, Valencia- og Getafe-treneren Quique Sanchez Flores takket ja og overtar trenerjobben i Atletico ut denne sesongen. Lørdag var det imidlertid assistenttrener Santi Denia som ledet laget, i hjemmekampen mot godt plasserte Mallorca.

Uten at det ga nevneverdig stor lykke for hovedstadslaget. Snarere tvert imot.

To røde og straffemiss
27 minutter ut i kampen tildelte dommeren Atletico straffespark, og viste samtidig ut gjestenes forsvarsspiller Josemi med hans andre gule kort.

Ellers så sikre Diego Forlan satte imidlertid straffesparket utenfor, og dermed ente omgangen målløst.

Fem minutter ut i andre omgang fikk Forlan imidlertid sjansen til å rette opp missen, da vertene fikk en ny straffe - mens gjestene fikk et nytt rødt kort.

Denne gangen var det Ivan Ramis som måtte ta en tidlig dusj, og denne gangen sendte Forlan keeperen feil vei og sørget for 1-0-ledelse for Atletico.

Keepertabbe
Men hellet var altså ikke på hjemmelagets side denne gangen heller.

På overtid løsnet Mallorcas Borja Valero et forholdsvis ufarlig skudd fra spiss vinkel, som Atleticos unge keeper David Da Gea ikke burde hatt store problemer med å redde.

Men keeperen feilet og sendte ballen i eget nett, og dermed endte det med poengdeling på Vicente Calderón Stadion i Madrid.

Real snytt for seieren
Atleticos mer ambisiøse rivaler i Real Madrid klarte heller ikke å ta med seg tre poeng, i sin bortekamp mot Sporting Gijón.

Det hvitkledte stjernegalleriet imponerte ingen i 0-0-kampen, og Real Madrid kunne dermed bokføre sin første målløse - og sin første uavgjorte - kamp for sesongen.

Riktignok puttet evigunge Rául ballen i mål for gjestene i den andre omgangen, men dommeren anullerte scoringen feilaktig for det han mente var en hands på Kaká.

Poengdelingen brakte likevel Real Madrid opp på tabelltoppen i La Liga, med lik poengsum som Barcelona. Sistnevnte har imidlertid muligheten til å skaffe seg en luke, dersom Real Zaragoza beseires på Nou Camp på søndag.

Atletico Madrid på sin side ligger på 14. plass i Spania, med bare syv poeng og én seier på sine åtte første kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken