Gå til sidens hovedinnhold

Umiddelbar suksess for Benitez

Vi tror Chelsea slår tilbake mot Manchester City søndag.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Det mørkner for Newcastle
Tippetips: Hødd kan vinne cupfinalen
V64 Solvalla: Over 1,5 mill kroner ekstra i sekserpotten
V5 Sørlandet: Siv svikter oss ikke
Oddsinfo: Mandag skjer en oddsrevolusjon

Søndagens langoddsprogram består av hele 117 spilleobjekter og her hjemme er det naturlig nok cupfinalen mellom Hødd og Tromsø som påkaller mest oppmerksomhet. Mye oppmerksomhet blir det naturligvis også rundt toppoppgjøret mellom Chelsea og Manchester City i Premier League. For øvrig er det vintersport og diverse annen fotball fra Europa. Litt ishockey er det også funnet plass til.

Så lett spiller du tipping på mobilen!

Dagens langskudd:
Hødd - Tromsø
Hødd reddet plassen i Adeccoligaen med et nødskrik (bedre målforskjell enn Tromsdalen), men har slått ut Tippeliga-lag som Brann og Haugesund på veien til cupfinalen. Har stort sett spilt med kniven på strupen gjennom hele høstsesongen og det er åpenbart at cupen har frigjort energi for Lars Arne Nilsens elever. Etter å ha sett laget i kvartfinaleoppgjøret borte mot Haugesund (fullt fortjent seier eeo) og i hjemmemøtet med Brann i semifinalen (undertegnede var på Høddvoll) er det ingen grunn til ikke å tro at Hødd også kan vinne selve finalen.

Tromsø sikret cupfinalebilletten med 1-0 mot Molde i semifinalen. Tromsø så ut til å ha denne cupfinalen i hodet tidlig. Hadde ihvertfall en meget svak avslutning på Tippeligaen med 1-1-3 på de fem siste kampene og avsluttet serien med å tape 0-1 hjemme mot Odd og endte til slutt på fjerdeplass, 12 poeng bak vinner Molde. Har som kjent sin styrke hjemme på Alfheim, men en cupfinale er selvsagt noe annet. Det er nesten ubegripelig at Hødd-seier etter ordinær tid betales med 8 ganger pengene. Hødd har vist seg mer enn kapable til å banke Tippeligalag og et Tromsø-lag med svært usikker form er ingen uoverkommelig oppgave. Dagens og helgens morsomste langskudd er uten tvil et spill på Hødd.

Swansea - Liverpool
Swansea beseiret (ikke overraskende) Newcastle 2-1 borte sist helg og klatret til 10. plass med 16 poeng. Michael Laudrups lag åpnet sesongen som kjent strålende med 5-0 borte mot QPR i sesongåpningen og 3-0 hjemme mot West Ham i den neste matchen og deretter 2-2 hjemme mot Sunderland. De fire neste seriekampene ga kun ett poeng, og det begynte å murre litt i korridorene. Med 2-2-1 på de fem siste er det foreløpig slutt på murringen. Liverpool tok også et hopp oppover tabellen med 3-0-seieren over Wigan og ligger ett poeng bak dagens motstander. Lucas Leiva er tilbake i full trening, men det vil nok ta litt tid før vi ser midtbanespilleren på førstelaget. Martin Kelly og Fabio Borini er fortsatt ute. Swansea vant 1-0 i tilsvarende møte sist sesong og er sterke hjemme. Brendan Rodgers Liverpool-prosjekt kommer til å ta tid og Luis Suarez kan ikke berge laget hver gang. At hjemmeseier betales med 3,00 i odds her er naturligvis feil og dette må være et av søndagens aller mest interessante langskudd.

Dagens avslag
Tottenham - West Ham

Tottenham var klart best borte i starten av kampen mot Arsenal sist lørdag og tok da også fortjent ledelsen 1-0. Så ble Adebayor utvist og kampen endret karakter og det endte med 5-2 til Arsenal. Har dermed tapt tre av de siste fire seriekampene og ligger nå på 8. plass med 17 poeng. . Emmanuel Adebayor er ute med karantene, men Mousa Dembele er tilgjengelig igjen. Scott Parker er tilbake i trening og kan være aktuell for troppen. West Ham skuffet litt med 1-1 hjemme mot Stoke sist (men var klart nærmest seieren), etter borteseier over Newcastle og uavgjort mot Manchester City rundene før. Ligger på 7. plass, to poeng foran dagens motstander. Matt Jarvis rekker heller ikke denne kampen, og det er lite trolig at vi får se Yossi Benayoun fra start. 1,55 på hjemmeseier må være en dårlig vits og denne er det lett å ligge unna.

Dagens spill
Chelsea - Manchester City

Chelsea har bare plukket to poeng på sine fire siste ligakamper og står i tillegg i fare for å ryke ut av Champions League allerede i gruppespillet, etter tirsdagens 0-3-tap for Juventus i Torino. Onsdag fikk Roberto Di Matteo sparken og Raphael Benitez har overtatt som manager. John Terry og Frank Lampard er fortsatt ute, mens Daniel Sturridge betegnes som usikker.

Manchester City gjenerobret tabellteten etter 5-0 over Aston Villa forrige runde. Har enda ikke tapt en seriekamp denne sesongen (8-4-0), men har bare vunnet to av fem bortekamper. Er ute av Champions League etter 1-1 mot Real Madrid tidligere i uken. Kaptein Vincent Kompany betegnes som usikker. Litt smårusk også for Mario Balotelli, men italieneren blir trolig klar. Jack Rodwell og Micah Richards er fortsatt uaktuelle.

To lag som ikke presterer som best for tiden dette og vi får tro at Benitez kommer til å jobbe med det defensive denne uken. Roberto Mancini må nok føle presset etterhvert og så ikke komfortabel ut under pressekonferansen etter kampen mot Real Madrid onsdag.

3-0-1 på de fire siste tilsvarende møtene på Stamford Bridge og vi tror det er bra sjanse for at Chelsea vinner denne og påfører Manchester City deres første ligatap denne sesongen. 2,45 for hjemmeseier er klart godkjent betaling.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 16.55):
Kamp 78. Chelsea - Manchester City 2,45 3,20 2,55
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken