Manchester United bekrefter at klubben har fått inn - og avslått - et nytt bud på Wayne Rooney fra Chelsea, melder BBC og Sky Sports. Tidligere i sommer har United avslått et bud på 20 millioner pund fra samme klubb.

Økte budet
BBC hevder at det nye budet var på 25 millioner pund, 226 millioner kroner, i tillegg til tidsfestede etterbetalinger.

- Et bud ble mottatt i går (søndag) og umiddelbart avslått. Vår holdning er den samme, han er ikke til salgs, sier en talsmann for United, ifølge The Guardian.

Budet kommer etter at det ble påstått at Wayne Rooney har bestemt seg for å legge inn en overgangssøknad.

En rekke engelske medier meldte forrige uke at Wayne Rooney skal være sint på David Moyes, og at han således vil vekk fra klubben.

- United har ikke forandret mening, de er ikke ute etter å selge ham, uansett hvor sterkt han ønsker en overgang til Chelsea. Nå koker det ned til dette: Kommer Rooney til å levere inn enda en overgangssøknad, til tross for at United insisterer på at de ikke lar seg rikke, spør The Guardian-journalisten Daniel Taylor seg. Han følger klubben tett for den engelske avisen.

Vil ikke være andrevalg
Årsaken til Rooneys frustrasjon skal være at manager Moyes har uttalt at Robin van Persie er Uniteds førstevalg på topp. Nederlenderen ble toppscorer i Premier League med 26 mål på 38 kamper forrige sesong, mens Rooney på sin side scoret tolv mål på 27 kamper.

- Rooney mener at han er på toppen av sin karriere og han har ingen planer om å være et annetvalg på Old Trafford, har Sky-reporter Kaveh Solhekol uttalt.

Men med David Moyes sine tydelige uttalelser om han «trenger Rooney dersom van Persie skulle bli skadet», er det nettopp et andrevalg Rooney vil forbli hvis han ikke forlater Manchester United.

P.S: Følg overgangsvinduet live her.