Gå til sidens hovedinnhold

United forlenger med spissjuvelen

Javier Hernandez har signert en ny kontrakt.

Ifølge den troverdige avisen The Guardian skal Javier Hernandez ha skrevet under på en ny avtale med Manchester United.

Den unge spissen har den siste tiden blitt koblet med en overgang til Real Madrid, men den engelske klubben har ikke vært villige til å slippe sin juvel.

Meksikaneren skal ha signert en forbedret avtale med Old Trafford-klubben, som varer fram til 2016.

- Aldri aktuelt
Ifølge spissens agnet har det hele tiden vært meningen å bli i United og Hernandez har aldri vurdert å melde overgang til den spanske hovedstadsklubben.

- Det har aldri vært aktuelt. Vi har vært i samtaler med United om en ny kontrakt i lang tid og klubben kom med et veldig godt tilbud, sier agent Eduardo Hernandez.

- Jeg har bare fine ting å si om United og måten klubben har verdsatt Javiers bidrag, fortsetter agenten.

- En belønning
Meksikaneren hadde opprinnelig kontrakt fram til 2014, men etter en meget god debutsesong i United-drakten, var han sterkt ønsket med videre av manager Sir Alex Ferguson.

- Den forrige kontrakten var gunstig for begge parter, fordi den ga både United og Javier svar på om samarbeidet ville være fruktbart, sier agenten.

- Begge parter er enige om at alt sto til forventningene og dermed bestemte United seg for å belønne Javier for prestasjonene forrige sesong, sier Hernandez.

Agenten kan avsløre at betingelsene i den nye kontrakten er økonomisk mer gunstige for spissen, men ønsker ikke å røpe detaljer om hvor mye meksikaneren nå vil tjene.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken