Gå til sidens hovedinnhold

- United henvendte seg for seint

Manchester-klubben hadde sjansen til å hente italiensk stjernespiller.

Mye er blitt sagt og skrevet om Manchester Uniteds jakt på nye spillere i sommerens overgangsvindu.

Den kanskje mest utbredte oppfatningen er at manager David Moyes ble en taper på spillermarkedet sammenlignet med klubbens største konkurrenter i Premier League.

Overgangen til Moyes' tidligere undersått i Everton, Marouane Fellaini (25), ble gjennomført i tolvte time, men belgieren har foreløpig ikke slått til på Old Trafford.

Nå avslører franske L'Equipe at en annen midtbaneprofil i Europa kunne havnet hos de røde djevlene i sommer.

Roma-stjernen Daniele De Rossi (30) var nemlig tilgjengelig for en overgang til England, ifølge hans egen trener.

Fikk telefon
- I sommer diskuterte vi framtiden hans. Han er romer, han er herfra, men det var store klubber på jakt etter ham og han ville se på mulighetene. Jeg sa til ham at jeg ikke ville miste ham i siste liten. Så vi avtalte en dato som han ikke kunne bytte klubb etter, sier Romas franske trener Rudi Garcia til L'Equipe, gjengitt hos bold.dk.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Det var akkurat det som skjedde Vi spilte vår første seriekamp, og noen få dager etter ringte Manchester United til både klubben og spilleren, fortsetter Garcia.

Men ettersom De Rossis avtalte tidsfrist for en overgang allerede var løpt ut ble et skifte til den engelske mesterklubben ikke aktuelt.

Trofast sliter
Daniele De Rossi har spilt hele seniorkarrieren, og til sammen 13 år, for Roma. Den defensive midtbanespilleren er visekaptein og nyter stor respekt i klubben.

Denne høsten har romerne hatt sin beste sesongstart noensinne. Roma har startet Serie A med seks strake triumfer, og vant senest hele 5-0 over Bologna.

De Rossi har spilt samtlige minutter og har bidratt med én scoring. 30-åringens fulltreffer var klubbens aller første i serieåpningen borte mot Livorno.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken