Ifølge Daily Mirror har United økt budet fra 260 til 360 millioner kroner for Everton-duoen Leighton Baines og Marouane Fellaini. Manager David Moyes ønsker sterkt å hente de to spillerne til Old Trafford.

Moyes kjenner spillerne godt etter sine år som manager i Everton. Tidligere har United fått avslått et bud på rundt 260 millioner kroner.

Everton har ikke avvist det nye budet fra Old Trafford-klubben. Ifølge Daily Mirror antyder kilder at Fellaini er den av de to spillerne som Everton helst vil selge.

Baines skal ikke være tilgjengelig for salg, og Everton har bedt Manchester United om å spesifisere hvor mye de er villig til å betale for Fellaini alene.

For rundt 235 millioner kroner skal Goodison Park-laget være villige til å selge belgieren. Deler av de pengene kan Evertons nye manager Roberto Martinez komme til å bruke på Wigans James McCarthy.

Everton-ledelsen har tro på at de klarer å beholde venstrebacken Leighton Baines. Spilleren har meddelt de blå at han gjerne går til United så fremt klubbene blir enig, men backen ønsker ikke å gå til det skrittet å levere inn overgangssøknad. (©NTB)