Gå til sidens hovedinnhold

United selger til City

Manchester Uniteds Mikael Silvestre kan være på vei til erkefienden.

Mikael Silvestre har i lengre tid slitt med skadeproblemer og forsvarsspilleren er ikke lenger ansett som et førstevalg i Manchester Uniteds bakre firer.

Går til erkerivalen
Dette har fått Uniteds erkerival, Manchester City, til å kaste seg inn i kampen om franskmannens signatur. Ifølge Manchester Evening News skal 31-åringen nå være svært nær en overgang til de lyseblå.

Silvestre, som har spilt ni sesonger for Old Trafford-klubben, skal være tilgjengelig for den nette sum av 7,5 millioner norske kroner. Han er tiltenkt en rolle som venstreback i Mark Hughes’ mannskap.

Håper på Santa Cruz
Samtidig skal Manchester City også være i ferd med å trappe opp jakten på Blackburns Roque Santa Cruz. Klubben er imidlertid usikre på om de rekker å få i stand en avtale før overgangsvinduet stenger.

- Vi håper å få til noe snart, men det er mulig vi må klare oss med de spillerne vi har, sier Mark Hughes.

City har tidligere fått avslått et bud på 120 millioner kroner for spissen som hadde en strålende debut i Premier League forrige sesong. Paul Ince skal heller ikke være særlig villig til å selge spissen.

- Blackburn var helt klart lite imponert over det budet City kom opp med for spilleren og ønsker i stedet at Roque skriver under på en ny kontrakt med dem, sier en representant for spilleren.

Citys skadeliste er lang og spesielt i angrep sliter manchesterklubben. Darius Vassell, Valeri Bojinov, Jo og Benjani er alle ute med skader.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre