Luis Suarez ble hentet til Barcelona for 75 millioner pund i fjor sommer, etter at han hadde storspilt for Liverpool gjennom hele 2013/14-sesongen.

Livet i den spanske byen har imidlertid ikke bare smilt til stjernen og så langt har det kun blitt tre mål på 12 kamper for spissen. Dette har satt fart i spekulasjonene om at mannen fra Uruguay kan forsvinne fra Barca.

Nylig fikk sportsdirektør Andoni Zubizarreta sparken i Barcelona. Han var svært sentral da Suarez ble hentet fra Liverpool. I kjølvannet av at Zubizarreta fikk sparken, trakk også klubblegenden Carles Puyol seg fra en rolle i klubben.

- United og City
Daily Mail
skriver torsdag at Manchester United, Manchester City, Arsenal og Chelsea alle nå følger situasjonen til den omstridte måljegeren svært nøye.

Arsenal prøvde også å hente Suarez da han spilte for Liverpool, men den gang fikk londonklubben et klart nei av Liverpool-eier John W. Henry.

Daily Mail tror ikke noe kommer til å skje nå i januar, men hevder at toppklubbene vil være på vakt rundt Suarez de neste fem månedene.

Avisen trekker fram at katalanerne tidligere ikke har nølt med å selge spillere som ikke passer inn, til tross for at de har kostet store penger. Zlatan Ibrahimovic trekkes fram som et eksempel. Han ble hentet fra Inter for rundt 50 millioner pund, men ble sesongen etter lånt ut til AC Milan i Italia.

Presidentvalg
Klubbpresident Josep Maria Bartomeu erklærte nylig at det vil bli et nytt presidentvalg i Barcelona og om nye koster skulle komme til makten, skal man ikke se bort ifra at Suarez blir brukt som syndebukk for det som gikk galt under det forrige regime, skriver Daily Mail.

Et problem for Barcelona er imidlertid at klubben er utestengt fra overgangsmarkedet og ikke kan kjøpe nye spillere før i januar 2016. Dermed har de ikke muligheten til å erstatte Suarez, om han skulle bli solgt.

Disse ryktene rundt Suarez føyer seg inn i rekken av spekulasjoner rundt Barcelona den siste tiden. Det har også blitt rapportert at superstjernen Lionel Messi skal være misfornøyd med trener Luis Enrique og argentineren har flørtet med Chelsea via det sosial mediet Instagram.

Det antas at dette er Messis måte å sende ut et signal om at han ikke er fornøyd med dagens situasjon i Barcelona og at han ønsker et lederskifte i storklubben.