Gå til sidens hovedinnhold

- United vil snyte Liverpool

Lokalavis venter Manchester United-bud denne uken.

Den storvokste spissen Christian Benteke har vært en av sommerens mest omtalte menn på overgangsfronten. Aston Villa-spissen har blitt heftig koblet med Liverpool helt siden mai og mange har trodd at belgieren til syvende og sist ville ende opp hos Merseyside-klubben før sesongstart.

Benteke skal ha en utkjøpsklausul på 32,5 millioner pund, men Liverpool har ikke vært villig til å innfri den, mens Aston Villa på den andre siden ikke har vært villig til å selge måljegeren for et øre mindre.

Venter bud
Nå melder imidlertid lokalavisen Birmingham Mail at Manchester United for alvor har kastet seg inn i kampen om 24-åringen fra Belgia.

Manager Louis van Gaal skal ha fulgt situasjonen til Benteke nøye og vurderer nå å legge inn et bud og sikre seg den målfarlige spissen.

Et United-bud kan komme i løpet av uken, skriver avisen.

Også tabloidene The Sun og The Mirror melder onsdag kveld at United nå seiler opp som favoritter til å sikre seg Aston Villa-spissen og at superklubben dermed kan snyte sine erkerivaler fra Liverpool.

Hvis Uniteds bud lyder på 32,5 millioner pund, kan ikke Aston Villa gjøre noe for å stoppe en overgang til Old Trafford for 24-åringen.

Villa-manager Tim Sherwood uttalte seg om Benteke tirsdag.

- Jeg så på stallen til Liverpool her om dagen. De har vel seks eller sju spisser og trenger de egentlig så mange? Vi vet at Christian er en god spiller og vi vil gjerne beholde ham her, sier Villa-manageren til pressen.

- Skulle noen matche utkjøpsklausulen, er det lite vi kan gjøre, men fram til det skjer er han Aston Villa-spiller og vi er glad for det, sier han.

- Verdt mer
Sherwood sier Villa ikke ønsker å selge juvelen.

- Jeg mener at Christian er verdt mer enn 32 millioner pund. Men vi vil jo ikke selge ham. Vi ønsker ikke disse pengene. Det er vanskelig å bruke den slags penger. Det er nesten umulig å finne en erstatter, når man mister en spiller av slik kaliber, sier Sherwood om situasjonen.

Benteke kom fra Genk til Aston Villa i 2012 for sju millioner pund. Han har scoret 49 mål på totalt 100 kamper for Villa siden overgangen.

Han har 24 landskamper for Belgia.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken