Gå til sidens hovedinnhold

Unnslapp dødsflyet - drept i bilulykke

Italienske Johanna drept i bilulykke på vei hjem fra ferien i Brasil.

Den italienske pensjonisten Johanna Ganthaler og mannen Kurt unnslapp med små marginer å bli med dødsflyet Air France 447 fra Rio de Janeiro til Paris for en drøy uke siden.

De to hadde billetter til flygingen, men en forsinkelse gjorde at de først kom til gaten idet flyet var ferdig boardet. Dermed slapp de ikke om bord.

Forsinkelsen reddet parets liv.

Krasjet med lastebil
Noen dager senere, ble paret booket inn på en ny flyging fra Brasil til den sørtyske byen München. Derfra skulle paret kjøre via Østerrike, til sitt hjem i byen Merano i Italia.

På høyde med den østerrikske byen Kufstein smalt det.

Bilen fikk sleng på seg, kom over i motsatt kjørebane og krasjet med en lastebil. Johanna døde på stedet, mens hennes mann ble fraktet til sykehus med alvorlige skader, melder 20minutes.ch.

- Finner ikke alle
Samtidig melder det brasilianske flyvåpenet at sjansen for å finne alle de 228 menneskene som var om bord Air France 447 er teoretisk.

Hittil er bare 41 omkomne hentet opp fra Atlanterhavet, og dårlig vær i området har gjort letearbeidet vanskelig.

- Det blir stadig vanskeligere å finne omkomne. Sjansen for å finne alle er ytterst små, sa Ramon Cardoso i det brasilianske flyvåpenet til reportere i den brasilianske byen Recife ifølge Bloomberg.

Usikkert om søket utvides
Han forteller at de stadig ser døde i havet, men at det dårlige været har gjort det umulig å hente dem opp.

- Vi har ingen eksakt informasjon om hvor mange døde som er sett, sa Cardoso.

Først i neste uke avgjør myndighetene om de skal utvide søket etter omkomne til 25. juni, avhengig av om letemannskapene har funnet flere døde.

- Vi har sagt til de etterlatte at muligheten for å finne alle de omkomne som var om bord i flyet er ekstremt små, sa han.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken