Gå til sidens hovedinnhold

Ustoppelig seiersmaskin i V75?

I nok en spennende rebus satser vi på at Neslands Loke fortsetter seiersmarsjen, og i tillegg har vi funnet frem til to andre bankere vi tror sterkt på.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Årets første V75-kjøring er lagt til Klosterskogen, og hovedoppslaget er Prince Royals Minneløp for varmblodseliten med 100.000 kroner til vinneren.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag vinner du 24 millioner!

Denne lørdagen knytter det seg mest spenning til om seiersmaskinen 12 Neslands Loke i V75-finalen tar sin sjette strake triumf. Moe Odin-sønnen hadde en strålende fjorårssesong med mer enn halvmillionen innkjørt, og hele 11 triumfer ble bokført. 5-åringen har ikke tapt løp siden 27. september, og vi tror heller ikke han gjør det på lørdag.

Tengsareid-traveren har løpesnor fra 20 meter tillegg, og med den antatt verste i mot i et kinkig fjerdespor (Valle Verner) med full volte fra strek tror vi den seiersvante krabaten har utlignet forspranget før første sving. Slår våre antagelser til tror vi neppe noen kan stå i mot en av fjorårets store slagere til slutt- på en distanse han beviste at han takler til fulle ved sin seier på nettopp Klosterskogen 22. november på sterke 27.6.

En vinner fra siste indre?
I den tredje avdelingen syntes vi 1 Pocket Book har et kremløp, og vi garderer ikke den formtoppede Gentle Star-datteren i et løp hvor fagbladene spiller samtlige tolv startende. 4-årshoppa har avsluttet strålende i de to siste startene hvor gode Obrigada har vært en vinner, og dagens konkurrenter er ikke i nærheten av å holde slik klasse. Fra et perfekt spor ligger det an til rygg leder, og da mener vi bestemt at Antonsen-traveren skal ha en topp sjanse til å avgjøre løpet til sin fordel via siste indre som et foreløpig andrevalg i spillet!

Innfrir sitt tunge favorittstempel?
Ja, vi er tilbøyelig til å tro at 6 Slutt i V75-4 gjør akkurat det. Moe Odin-sønnen er i rivende utvikling, og dagens motstand egner seg ikke akkurat til å skremme. 4-åringen har vist seg kjapp i vei bak startbilens vinger, og det meste tilsier at Kaasin-traveren leder dette løpet rundt om i en feilfri utgave. Innsatsen til tredje på fine 31.2 etter startgalopp i den siste starten var av den solide sorten, og vi satser på at fremadstormende Tom Erik Solberg her sitter bak en vinner.

Hvor kommer smellen?
Ja, si det. Det eneste som er sikkert er i hvert fall at de fire øvrige avdelingene er av den noe åpne sorten, og vi blir slett ikke sjokkert dersom det dukker opp noen overraskende vinnere i akkurat disse løpene. I V75-innledningen pådrar 11 Perfect Crown seg et relativt klart favorittstempel, og i en feilfri utgave dreier det seg om en solid vinnersjanse for den formtoppde Armbro Plush-sønnen. Vi får oss dog ikke helt til å stole på 5-åringen på en bane som trolig ikke er den optimale for den tidligere litt usikre krabaten, og tyr til bred gardering.

I den andre avdelingen er det nesten ikke spill på andre enn duoen 8 Fin Fyr og 9 Ara Faks. Det hersker liten tvil om at de begge har gjort sine saker meget bra nå på slutten, men noen sikre kort er det uansett ikke snakk om. Førstnevnte utvikler seg stadig, men Trø Fyr-sønnen kan her få en strevsom reise fra et litt sjanseartet spor. Sistnevnte er litt spesiell i gangen, og Jærvsøfaks-sønnen har trolig ingen fordel av den trange baneprofilen. Når tredjevalget (6 Branddon) i løpet kun er markert på snaue 18 % av de innleverte kupongene kan vi ikke gjøre annet enn å gardere.

Vi er også litt usikre på favorittene i V75-5. 6 Prix De France må vise seg kraftig forbedret fra seiersløpet sist for å gå helt til topps, og 4 Malabar Cash er vi litt usikre på om takler de trange svingene. 1 Fernando Bang innehar fin kapasitet, men den litt usikre Deliberate Speed-sønnen blir trolig overflydd. Da snakker vi således om kanskje en av dagens mest åpne løp, og når vi ser at spillerne nærmest har låst løpet på de tre overnevnte ser det litt spennende ut.

I V75-6 skiller duoen 2 Lill Adolf og 6 Bal Harbour seg klart ut. Førstnevnte avsluttet solid til sølv sist på sterke 13.5, og Western Winner-sønnen har tidligere vist at han trives fortreffelig på dagens arena. Sistnevnte har neppe vært bedre enn han er akkurat nå, og offensive Frode Fladen begir seg nok tidlig i vei med Pine Chip-sønnen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 105, 375 og 1280 kroner.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Kommentarer til denne saken